Ха ха. Получи се малко като в оня лаф: - Тебе ти е лесно защото си прост. Мене питаш ли ме?
Е,а пък мен често ме питат защо съм постоянно весела и щастлива?
А аз им отговарям:"Ами...просто съм много,много тъпа..."
Нещо и аз напоследък ходя с една леко малоумна усмивка, чак приятелките ми се притесниха да не гълтам много кислородна вода, докато си мия зъбите. Че то колко му е да си си блондинка отвътре...
Значи вчера и днес махнах по половин кило череши през деня, с по малко зеленчук вечерта. Вчера си направих сок от червено цвекло, морков и ябълка, но май не го изчаках цвеклото колкото трябваше и малко ми беше лошо. Е, мама имаше един лаф за лакомото дупе.
Може и да стане човек от мен, да кажа. С Фатките и чалъмите на Норбеков едно белегче започна да се скрива. То не, че ми пречеше, но аз да видя работи ли това или ме връзват нещо. Та се заиграх веднъж, два пъти, докато правех упражненията за очите. Очите ми се пооправиха и естествено зарязах всичко. Преди около две седмици аааауч
белегът се позагладил, свил се навътре един такъв. Направо очите в точка си събрах. Оттогава пак действам по системата и го наглеждам постоянно, ама то взе да се инАти, много ясно, човека изрично е казал да не ръчкаме постоянно в резултата. Но имам напредък, де.
Бориме мързела с упражнения сутрин - гимнастики, тибетци, щуротии. Взех и по-лесно да се будя сутрин.
Голяма фукня съм станала...
Черешова, чакам ВА в неделя с торбето.