Такаа, вчера 14.05.2014 /много ми е важно да си отбележа датата/ не бях аз, ами някакъв друг човек. И тоя друг, начи, глей кви ги сътвори.
Сутринта стана в 6,30 самостоятелно, без мрънкане и изтичане от леглото като плазмодий. Щрак веднага в ютуб клипчетата с гимнастиката на Норбеков. Докато се преваряваше водата прави упражнения. Оказаха се по-дълги, отколкото си мислеше, но тва щото човека обяснява бавно за такива като Мими. Изпълни всичко като добро момиче и си изпи горещата вода. После мушна и тройчатката. Не остана място да мушка повече квото и да било, за това хукна да работи. Преди да хапне от салатата за обяд си изпи капсулката от скъпите пробиотици, да им се невиди. Беше добра с всички. Цял ден се пазари с Мими да ходи ли на фитнес или онази ще се прави пак на разсеяна, накрая се взе у ръце и отиде. 30 минути на пътеката, за другите уреди ще й трябва инструктор, ама няма да е баш днес. Бегом в къщи. Домакинстване. За вечеря си направи салатка от зеле, пластмасов домат и малко спанак, обилно полято с лимонов сок и смляно ленено семе. После варена киноа с кисели краставички и куркума. Странно на вкус, но не е лошо - просто ястие. Сън в 22,30 ч. Сънува пълни портфейли, брейййй...