Мими, още можеш да се отчаяш, от видове и цени, а вероятно и от липса на качество на тема пробиотици.По-добре прочети, докъдето можеш. Тук имаме нужда от специалист в тая сложна тема.
По въпроса ти - когато изтрепваме микроорганизмите в себе си, с тройчатката се изтребва и полезното население, важните за нас бактерии, без които не можем. Има подуване, газиране на червата, дискомфорти, болки, разстройство - разни и разнообразни. Затова трябва и пробиотици, домашно кисело зеле, домашно кисело мляко, джинджифил - също разни и разнообразни. Или аптечни. За да си заселим наново червата с полезни колонии.Трябват и пребиотици, можеш да прочетеш.
Та когато пия орех-пелин - нищо, карамфил -гадно. Ама няма накъде.
С този пост макар и бегло, мисля, че и Искрена ще си отговори защо не можем да сме перманентно на тройчатка, не става.Отделно с ореха ще се прекали с йода, което ще донесе дисбаланс и проблеми някъде