ДеНиро, смяната на местонахождението е чудесна идея, сега като се замисля
Много е хубаво, че си намерил начин
Изгледах видеоматериалът, който си ми споделил, за което съм ти безкрайно благодарна!!!
Човекът има доста интересни теории, за доста от които съм чела, думите му представени с факти са чисто потвърждение за достоверността им.
Доста път е изминал д-р Гайдурков, де да бяха всички доктори като него..
Дам, лудост е тази работа с водата + сокове + чай + зеленчуци и плодове..
В един момент човек започва да се разхожда като един голям буркан пълен с ушав ..
(не е смешно дори.. ама като си го представиш си е точно така)
.. Още веднъж, Благодаря ти за този видеоматериал и за подсказването по-горе!!!
---
Искрeна, абсолютно съм съгласна с теб.
"а ако човек е спокоен, дори и да приема някакви вредности, май по - добре, отколкото да е нервиран, забързан, па било и с добра храна." То не е и само до храната, а всичко около нас, като започнеш с местоположение, заобикалящата ни среда, хора и тн..
.. и като казвам "хора", в това число са приятели, роднини, колеги та дори и просто познати.
Ако човек е по-чувствителен и има склонност да анализира нещата около себе си, то в един момент цялото това натоварване избива във вид на болести и прочие..
Къде и как да го намерим това спокойствие в забързаният град..
.. Там някъде, надалеч в гората или в подножието на планината .. или на брегът на морето, където е сърцето.. (започна да ме избива на поезия
)
То това ми е и мечта на мен.. вярвам, че на повечето от вас е подобна..
Само един сателит към цялата картинка бих добавила, защото жаждата ми за знания е неутолима ..
Дам, хубав форум е "Земя на заем"..
Докато размислях над думите ви, изведнъж ми светна, че йога + медитация, може и да помагат, когато човек живее в голям и забързан град..