Веско, като типична "пита" палиш доста бързо
( като долавям и типичната за "пита" язвителност
)
" да те нападам" ли? Не виждам причина.
Напротив, ти ми отговори с нападка, затова дето признах, че съм се затъжил за теб.
1. Веско, ти как реши , че това е "форум за суровоядство" ? , Който после се превърнал във " форум за пречистване, гладолечение и т.н."
Погледни пак разделите във форума ако си ги забравил ( нали не влизаш често)
Нека и Евгени ги погледне ако обича.
Те са такива още от началото, както Мер ги е определила! "
Суровоядство" е само един от многото раздели.
Е , как тогава форумът е САМО суровояден?
( Аз не че ти правя дисекция на изборът ти да влизаш тук или не , знаеш че винаги ми е драго да те чета, но просто това, което казваш , не е вярно - след като има раздели - нормално е да има и постове..За това , че в един момент "суровото" се изчерпало или пък хората си направили свои сайтове ( Деси, Вери, Миоджералвомбо ) или минали във Фейсбук ( като Петко ) или просто изгубили ентусиазъм въобще към форуми, са си съвсем отделни причини.(според мен)
2. Казваш, че "суровоядците" не влизат вече тук, защото фокусът се изместил в друга посока.. ?
Ами , тогава излиза че се дразнят от това, че тук се пише и за друго. И затова напуснали? Интересен "суровоядски" морал..не знаех , че един суровоядец може да бъде толкова "нетърпим" към различните - да може да пише само във форум, който е ЕДИНСТВЕНО за суровоядство. Интересна "суровоядска " толерантност.. Сигурно и не пътуват в автобуси, в които се возят месоядни ..
Ами след като се е изместил фокусът - значи, че потребностите са в друга посока просто
Какво да правим, да вземем да изтриваме всичко извън суровоядството ли ? И да остане форум, затворен за 5 човека? ( толкова са горе долу суровоядците тук ) Не бива, ще ни обвинят в сектанство.
3. Тая Аюрведа нещо много те дразни
Ами , първо, тя ( наред с др. източни учения ) си влиза в цели няколко раздела от този форум. Има място тук точно толкова , колкото и суровоядството.. А и след като съфорумците я разбират и я ползват , защо да не присъства в постовете?
"Аюрведистите" дразнят ли се , когато ти пишеш за сурово?
( Само ми е любопитно, защото мнението ти винаги е важно за мен: С какво
конкретно не си съгласен от Аюрведа?)
4. Аз те питах да дадеш някакъв КОНКРЕТЕН аргумент за тоя принцип "Raw till 4" , а ти отговаряш "чувствам се ок"!
Ами то такъв е аргументът и на пиянките пред блока ми , дето всяка вечер изпушват по 4 кутии цигари и изпиват по 11 бири : "Ами чувстваме се ОК"
ЕВГЕНИ, нещо много се плашиш да не би да "влезеш в дискусия"
НЕ бой се, и това се случва ,приятелю , все пак, във форум сме
, имат право и други да вземат отношение.. защо да им го отнемаме ?
Интересни мисли - "форумът е пълен с ненужна информация" .. значи , викаш, всички трябва да имаме еднакви нужди ли ? ( Това не беше ли при социализма?
) Ами след като някой е написал "ненужната информация" , вероятно е имало потребност от нея? Или , казваш , след като не е нужна лично на теб, значи е излишна?
Дори и така да е , защо трябва да се дразним от това? (Аз за 5г. тук съм изчел тонове информация, на практика всичко! И въпреки това не се е чуло да се оплаквам
)
Добре , Евгени, всичко досега , и където и да си бил ,прочел, което са ти говорили родители, учители, приятели, роднини.. - всичко е било "нужно" за теб ли ? Без баласт? Баласт, казваш, има само в "Земя назаем" ? Стига бе , сериозно ли ?
Освен това, излиза.., че това, което казват другите е "баласт" , а това , което казваш ти - е съществено ? Евала, приятелю, на това му се вика самочувствие!
А това защо Мер не влиза тук..? Вероятно я познаваш и си комуникирал достатъчно с нея, след като предполагаш..
, Тогава ако искаш, обади й се най-добре и ще видиш, че причините да не влиза тук , са други
)