Ми честно казано иронията е ненужна, то може да се подиграваме на всичко, но точно в този форум, където почти всички постове за изключително добри, не смятам че заслужават чак ирония...
Колкото до това кой какво яде и как се чувства след това...отдавна мина времето, когато подобни глупости ми бяха интересни...човек се учи да яде още от малък, ако успее да еволюира, той сам намира новите начини и принципи за това как да се храни така, че да не пречи на по-нататъшната си еволюция и да поддържа цветущо здраве, съобразено с нуждите му и начина му на живот! Вече има толкова качествена информация по всички тези теми, че издаването на нови книги би трябвало вече да е подсъдимо;)))хаха
Не бих чел нови такива, нито бих се ровил в блоговете на който и да е веган, невеган или друг, почувствал се велико от поредния наркотик, било то плод, зеленчук или някоя "супер храна"...това отдавна ми е досадно и безинтересно! Има все още някои хора, които са вдъхновение за мен, но дори и на тях вече не обръщам кой знае какво внимание...всеки сам си решава и толкоз...а това кой какви нужди има си е субективно! Никой не може да ти каже от какво имаш нужда и в какви количества, това можеш само ти сам да си разбереш и сам след това да си решиш какво ша муаш и по колко!
Всичко може да се модифицира, няма правила...пък рано или късно и най-психясалия фен на здравословното хранене му идва до гуша от тези простотии.
И си хапва някой Тоблерон;))))лол