Както си описал ,така е .Въпроса е ,че езика не може да се вкара достатъчно.Ти ако не можеш да си долепиш отвън на лицето езика до междувеждието,,то отвътре ще стъгне до съвсем малко.На мен сега езика ми стига до носа да допра отвън,но е крайно недостъчно.Затова и не се опитвам.Как ще стигне до върха на носните кухини отвътре ,горе долу някъде малко под очите,ако не си го издоил както следва.Отговори ,ако обичаш на тоя въпрос.Защото се съмнявам един недостатъчно удължен език да изпълни максимума навлизане в кухините.Една от софия веднъж също ми каза че правела кхечари и тя ми описа горе долу същото като теб.добре.но от едно подпъхване зад мекото небце и допиране до костта,до едно изпълнение както следва на максимума,би трябвало да има голяма разлика.Аз всеки случай ще се пробвам ,едва когато успея да си близна поне очите отвън.Благодаря за линка,обяснението ти е точно и е така.ако врата е на криво наистина се блокира вишудха.След някой месец ще ти кажа какво съм направил по тоя въпросВъпроса ми беше дали се вдига наистина температурата на тялото за секунди или само усещането е такова.Понеже може да се пукне като две и две,не бързам,но ще я направя ,със сигурност не след дълго в най добрия вариант,каквото и да струва това.Моля те да опишеш вкуса и другите усещания по натам.