Angie, всичко е от Бог, Той е създал света, Той създал и нас.
В тялото ни се намират всички химически елементи които се намират в почвата. Ние сме Негово Творение и Той иска да си общува с нас. Затова Неговият син Исус дойде на земята да умре за греховете ни. Да говоря за техники които съм правил няма смисъл. Правил съм повечето от асаните и включително и коремното и разбира се дишането. Няма да се върна там. Бях мъртав, сега съм жив. Бях проклет, сега съм благословен и благодаря на Бог за това. Не съм семенарист, това което обичам е да чета Библията и да слушам какво Святият Дух ме разкрива. Бях намусен, депресиран от време на време, нямах настроение, изнервен, болен от разни неща, сега Бог ме изцели, освободи и спаси. Имам радост, имам мир. Мирът идва от един източник само, това е Исус, принцът на мира. Ако търси някой мир от другаде няма да го намери и ако намери ще бъде за кратко. Най чудестното нещо е да чуствате Святият Дух и Той да ви говори, да усещате волята му за вас, да си общувате с Бога.
Приятели пазете се от проклятията. Не се оставяйте да ви духа източния вятър, това предупреждава Бог в Словото си. Вижте колко самоубийства, убийства стават. Хора избиват приятелите си, целите си семейства. Това са демонични сили които обладават тези хора и ги контролират. Ние обвиняваме хората за това, не това са демоничните сили, те не знаят какво мислим, но ни виждат какво правим и ни вкарват мисли в ума. Тези сили могат да напуснат само когато се произнесе Името на Исус, коетое над всяка власт в духовния свят. Аз няма да стана отново роб на тези сили. Никога. Искам да служа на Създателя, не на творението. Йога колкото да изглежда примамлива с упражненията е проклятие. Може да имате полза в началото и да се чуствате добре, но крайния резултат е това. Понякога не разбираме защо ни се случват лоши неща или казваме защо само на мен става това. Това е защото не вярваме в Бог и нямаме ангел който да стои до нас.
Пазете се! Пазете се и от гледачки, баячки, на кафе, на ръце, тези които проклинат духове, от тези които разговарят с духове. Тези демонични духове знаят миналото, но бъдещето не го знаят. Те казват нещо което ще се случи и ако някой повярва това става. Бог знае само нашето бъдеще и Той ни го разкрива стъпка по стъпка само.
Има два вида гледачки, едните просто са се научили много добре да лъжат, а другите имат контакт с дух, който им дава знание. Някоя гледачка може да ви каже всичко за миналото и то да бъде верно, но след това лъжат за бъдещето. Нашето бъдеше е в ръцете на Бог. Той има план за нас, тези духове не знаят нищо за това.
Прочетете от Библията, Второзаконие 28 глава за благословенията и проклятията. Ето какво се казва в Левит 20:6
"И човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове и към врачовете за да блудствува след тях, против оня човек Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му".
Ако някой е ходил да се покае. Да каже Господи прости на моето незнание. Аз съм ходил също, защото не знаех и при екстрасенс съм ходил.
Пазете се от екстрасенси, те използват дух, който им подсказва. Могат да ви кажат от какво сте болни и това ще е верно. Но Бог знае кое е най добре за нас и ако се обърнем към Него в молитва Той ще ни помогне, защото Той ни обича като Негови създания и има най доброто за нас.
Принтирайте си писмото от Бог, което пуснах днес и го четете всеки ден, дай те го и на ваши близки. Това е благословение. Ако не знаете как да се молите ще ви науча, ще ви напиша някои молитви. Ако искате за нещо да се моля пишете. Казвайте си сутрин молитвата в Матея глава 6, от стих 9 до 13.
А сега бъдете благословени от мен в името на Исус Христос.