Аз започнах с покъланало житце - Дънов е казал че ако не е грухано нямакак да стане такава вода , затова аз си пия само преварена.
Налях си от една чешмичkа вчера вечерта , покълнах си житце от вчера и онзи ден , набавих си и орехчета / ама счупени / имам и мед и лимон и съм готова
Аз откога го чакам - и премислям , че вчера бях толкова ентусиазирана - все едно отивам на околосветско
Днес станах раничко - преварих си вода , налях си я в един термос да е топличка , отделих ябълка , шест половинки орехчета и малко житце и си избрах един връх най близо до града - толкова беше приятно , слънцето пече- настаних се на една скала и се помолих да вляза в лечебницата . Навръщане си хапнах ябълката / много ми е трудно да заделям семчицте защото аз попринцип ги ям
/ но този път се постарах - изкопах си дупчица в един парк и си ги зарових / няколко минувачи се позачудваха май какво ли правя
/
Като се прибрах си хапнах и житцето и орехчетата - бях ги сложила заедо и орехите са се понаквасили от житцето и са станали кто пресни орехчета. Малката си хапва и тя от житцето- сложихме и на первазана прозореца зрънца ...
Усепех и на вас в житуването