Така да се каже, вчера гладна не останах - предвидените неща ми бяха достатъчни, но където минех по улиците миришеше вкусно, отворя някой сайт - все картинките с манджи забелязвах...отделно някакви въображаеми салати ми летяха в съзнанието и почти с реален вкус. Направо не знаех как ще изкарам 10 дни. Дано да е било криза само първия ден.
По принцип проблеми със заспиването нямам - мога да спя навсякъде. Обикновено в офиса главата ми пада по 1 път на ден, ама вчера заспах поне 3 пъти. В чудо се видях (а кафе през житния не искам). Снощи реших да медитирам, запалих аромолампата, пуснах си там разни руски медитации и естествено, пак заспах
Събудих се, когато медитацията беше започнала вече трети път
Странното, което ми се случи беше, че бях добре завита, но през цялата нощ ме побиваха едни тръпки и ми беше студено. Сънувах как една роднина, която умря преди 2 г., грабва един стол и замахва с него да ме удари, но аз грабнах масата и ѝ счупих стола
Май я победих.
Явно съм започнала да се чистя, защото на сутринта езика ми беше обложен. Хубаво ли е през житния режим да жабуря шарлан?