Чета този форум от една седмица и реших и аз да опитам (всъщност доста подробно го изчетох
). Отивам за ядки и плодове и ... стискайте палци. Много ми харесва факта, че в този форум няма нападки и агресия между съфорумците, което е голяма рядкост.
Мотивите ми да се насоча към това хранене са наблюденията ми върху здравето на хората и моето. Аз съм на близо 30 години и съм с доста болежки, което ме навежда на мисълта, че "има нещо гнило в Дания"
До 100 % суровоядство не знам дали ще успея да стигна, но всички знаем, че "прекален светец и Богу не е драг".
Изходни данни - мъж на 29 близо 30. Тегло 89 кг., 172 висок. Структура тип "борец с шкембе" (наследство от годините, когато си мислех, че да вдигаш тонове във фитнеса е особено здравословно). Професия - цял ден на бюро и нерви доста. Болежки .... няма да изброявам, докато не започна да ги преодолявам.
Хранене - обичам да хапвам здраво ... и всичко, смесвам храни, преяждам и т.н. Имам и проблясъци, когато чета Брег и започвам разни диети. Месо не ям много, даже почти не ям. Млечни храни ям - предимно сирене и кашкавал.
Благодаря ви за това, което сте създали и се надявам на вашата подкрепа!