taurus, ти да не си гледал наскоро някой екшън с Вин Дизел или чичо Арни , че така от раз си се подпалил?
Мога да ти дам изчерпателен отговор на всичките въпроси, а пък средствата , които ще икономисаш, ще са в такъв размер, че просто няма как да не ме потърсиш за почерпка
За твоя радост нещата при теб са много лесни - имаш да спазваш само едно просто правило: не се захващай с всички тези маневри по храненето, защото няма да има смисъл от тях
Съзнавам, че ти разрушавам илюзиите и си казваш: "Откъде се взе точно сега пък тоя, бе..." , но така стоят нещата за радост или за жалост ..
Какво имам предвид ли: Типът организъм , който си! Почти ЧИСТА ВАТА! Най-неблагодарният тип за помпане на мускули! Ще хвърлиш огромен ресурс за
миниатюрен или дори никакъв! резултат. Какви 8-10 кг, няма да можеш да качиш и 3 кг, да не говорим ,че ако в един момент намалиш белтъка или тренирането, НА МОМЕНТА се връщаш в изходна позиция ,тоест - 57-те кг. То даже и с месо няма да можеш, а пък какво остава до тези екзотични гъдели, дето ги изброяваш
Да си тренираш -може, разбира се и ще се чувстваш супер, само че просто не чакай мускули, без значение колко години ще се бъхташ
Това, дето ти го казвам, на теория го знам от 25 години, а на практика - го виждам постоянно през всичките тези години ( от 1985 до сега) по залите, в които не съм спирал да се бъхтам и аз като теб ( а преди да има зали- по мази и сушилни), само дето отдавна съм се отказал да чакам момента, в който най-сетне ще имам и аз вече по-голям номер потник
Защото и аз съм с преобладаваща вата, при това - далеч не така чиста , както е при теб! ( тоест - при теб нещата са още по-кофти
А аз поне съм 82/182 без значение дали тренирам или филосовствам, все съм толкоз
)
Този спорт даже според Аюрведа изобщо не е за нас, ватите, софтуерно не сме разчетени за него
...
,каквото и да ти говорят фитнесинструкторите.. (Да ме извиняват тези красавци, но досега не съм срещнал нито един, който да е научил нещо повече и по-различно от това, което пише в културистичните списания..Няма как да даваш препоръки за трениране и хранене, без да си чувал за Аюрведа! Точно в тази област това е равносилно на неграмотност. )
Можеш и да не се съгласиш с мен, няма проблем, аз не се сърдя, само дето ще ми отиде почерпката
Ако въпреки това се захванеш, засечи си данните и ще ми е извънредно интересно да споделиш какво си донадил като килца. Ако се окажат повече от 2-3 кг, значи леко съм сбъркал типа, който си . Но все пак само по килограми, ръст и по малката снимчица от ника ти се ориентирвам..
А пък и високобелтъчното хранене, (дори с растителен протеин!) не е добро за организма.. Товари го в извънзаводски режими. Шаталова употребяваше по 11гр белтък на ден и до последно ( до 95) беше в отлична кондиция.