Ние и се смеем на Искрена , но като се замисля тя просто може да е жертва на нечий експеримент. Аз такова промиване и препрограмиране съм срещал само веднъж и се оказа,че е правено тук в БГ в институт. Човекът идея и спомен си нямаше какво му се е случило и до ден днешен не се е променил, дори не знае откъде му постъпва пенсията и се чуди защо я има. Но за сметка на това е като латерна, едно и също - някой добре си е свършил работата. Та и при Искрена е силно възможно да е така, тя търси своето спасение в някаква гнусна доктрина, която за нея е самата светлина. До толкова е объркана, че дори не знае истинското име на юдейският бог , който би трябвало да е баща на Иисус , според писанията. позовава се на един комикс за всичко, а съм сигурен,че това и пречи в живота. Но всеки има право на личен избор, лошото е само когато занимав аи другите с неговите проблеми,защото фанатичното юдео-християнство наистина е проблем от висока степен.
Титански, понеже си ми любимец, отговарям ти най - накрая!

не знам кой и в какво е бил програмиран, но аз не съм губила съзнание и с решение на собствената си воля съм това, което съм.
освен това, аз не съм латерна, вслушвам се в това, дето другите ми казват и ако истината е на тяхна страна, преосмислям вижданията си.
няколко пъти съм се отказвала от убеждения, за които съм виждала, че не корелират с истината!
какво да направя като твоите убеждения се цепят по шевовете, нямаш отговор на много въпроси, които ти зададох...
а библията на мен не ми пречи ни най - малко в живота, напротив!
но виждам, че на теб ти пречи и то много!

и в тази връзка, може да се окаже, че именно ти си програмиран - да се бориш с библията и с вярата, която Божието слово поражда в хората!!!
е, какво се случва, как да разберем кой е прав?
да извикаме приятеля Роми ли, да погледне над двете страни на барикадата или???
"Но всеки има право на личен избор, лошото е само когато занимав аи другите с неговите проблеми,защото фанатичното юдео-християнство наистина е проблем от висока степен."
дааа, всеки има право на избор и ти го упражняваш много успешно, борейки се с тоя "проблем" по възможно най - нефанатичния начин....

как не виждаш собствената си омраза и фанатизъм, не знам...
по отношение на Името на Бога, не се съмнявай, че го знам!
просто не искам да го произнасям по тоя начин и по такъв празен повод!!!