@Vov
Така е тялото е единна система, и аз го гледам именно от такава гледна точка, надявам се и останалите.
На мен ми се стори че, ти Vov защитавайки "своята" теза, така спомена чистенето на дроба като едва ли не маловажно (едва ли не да не си губиме времето с такива процедури), опасно и ненужно, чистене на парче!
Как на парче колеги, по горе изложих накратко кои системи и органи се чистят пряко при "чернодробното" пречистване- то се нарича чернодробно, но далеч не е само чистене на дроба, това нужно ли е да се споменава въобще. Книги има много, автори много, който иска да чете.
А именно чистят се едни от най-важните тъкани в цялото тяло: стомах, жлъчка, черен дроб, тънки и дебели черва! С други думи там където е съсредоточен едно 80% от имунитета на тялото, е това ли е "на парче", 80% мисля е доста голямо парче, още повече: най-важното парче!
Остава след това да се захрани плавно и си 6. Забележи това което казвам, не изключва вариант на чистене само на вода, но не съм убеден че е правилно, подръжниците на последната теза да не прилагат или зачитат по различни методи на пречистване и рестартиране-(в случая "чернодробното") в крайна сметка едни и същи системи и органи се чистят.
Дали е по остър варианта с цитруси, е той и за това е 1-3 дни, защото издухва всичко надолу, така или иначе след края на втория ден си вече в червено, наличната енергия е изразходена. Затова и на вода можеш да искараш повече: 5-10, 15, 21+ дни, затова и на вода отнема повече време.
Постнах линк по-горе с инфо как аз съм се почувствал от това конкретно чистене, за да не обяснявам наново едно и също, тъкмо и за това зададох и въпрос към теб да споделиш ти как си го усетил "чернодробното " чистене. Въпроса ми е все още актуален, питам конкретно каква разлика откри между чистенето на вода и чернодробното чистене?
Мен конкретни неща ме интересуват, затова и питам конкретни въпроси.
По отношение на референциите към д-р Николаев, д-р Иванов, д-р Емилова, д-р този д-р онзи...да бягат всичкото докторки , аз избягвам да споменавам имена на докторки и други високо квалифицирани кадри и титли, няма да тръгна да ги чета, има достатъчно англоговорящи интелигентни хора които се занимават активно от дооста време със здравословни материи, знанието е там, който иска го намира, но това може да стане само ако човек е готов да приеме нова информация, да си разшири светогледа.