здравейте отново, приятели
не съм влизала отдавна във форума, защото се местим бавно, но славно в собствено жилище, най-накрая, и сега основно с това съм заета.
В началото на миналата седмица направих 5 разтоварващи дни на плодове и чай, през които имах много различни усещания. Първото което забелязах е, 4е през всичките дни изпитвах глад; този път не отмина след втория-третия ден. На третият ден езикът ми се обложи и това продължи до 6 тия ден когато ве4е бях започнала захранването. През цялото време обонянието ми сякаш се беше изпарило, докато готвех за мъжа и детето изобщо не можех да усетя миризмата на яденето, въпреки 4е носът ми не беше запушен, което ми се стори много странно. За разлика от предишните ми 5 дни за плодове и чай, след което ме затегли здравословното и суровоядството (въпреки, 4е не успях да го постигна на 100 %, нито да го задържа достатъчно дълго на 70 % поне ), този път в главата ми се въртяха мисли за вредни храни. Като цяло и периодът който избрах не беше много подходящ заради преместването, но пък гледах да хвана намаляващата луна и да започна захранването при нарастваща. Захранването започна добре със сварен картоф на 6-тия ден, но завърши зле още на следващия. За разлика от предното захранване, когато от 3 лъжици се наяждах, сега си изядох на седмия ден една паничка зелен4укова супа без изобщо да усетя засищане и все едно 4е не съм спирала да ям. Вечерта бяхме на ве4еря при моите родители и се нахвърлих стръвнишки на зелева салата и кюфте
Отново не усетих тежест в стомаха, а само угризения на съвестта
дневно съм яла не повече от 700-800 грама плодове, дори и по-малко в някои дни, направо не мога да си го обясня този непрестанен глад дето беше... :surpris_25:Но осъзнах наистина, че на всяко нещо си му идва подходящото време и се отказах ве4е да издевателствам над себе си. Явно в момента го приемам подсъзнателно като "лишаване", а не като "пречистване"
Затова си купих Кенууд 925 и започнах ве4е да си угаждам на душата
вчера си направих сусамов тахан