Ох, Томи, колко ми е познато това, ако знаеш......
Сейм тинг хиър - ни ми се учи, ни ми се занимава с каквото и да било, свързано с така наречения университет. Последните дни си мисля даже абсолвентския бал да си пропусна (колкото и шантаво да звучи
), толкова ми е писнало на капелурата
. Само че при мен почивката се очертава да е малко по-рано - още след 15-ти юли съм "свободна България"
. Но дотогава ще е яко учене и нервни сривове, подобаващо орнаментирани с най-различни псувни и механично повтаряне как ще се о**ра на държавния и няма да завърша висшето
. Преди години така беше и в гимназията - в края на 12-ти клас бях сигурна поне 300%, че няма да завърша. Нищо че се водя отличничка, а в даскалото има бая двойкаджии, половината от които - в моя клас - точно те ще завършат, а тъкмо аз ще съм единствената, която няма... туйто
. Еми, кураж, стискам ти палци - ще се справиш, аз съм сигурна. Не знам къде и какво учиш, но оставам с впечатлението, че не ти се говори много по тая тема, така че няма да те питам
.
Черешите и аз ги сефтосах и наистина са страхотни - или поне тези, на които попаднах (а може би просто защото отдавна ми се ядат
). Вчера дори пробвах черешов сок - половин чаша сок (много гъст става), половин чаша вода - и е приказка
. Но повече ми харесва да си ги хрупам.
Бих те посъветвала да си починеш малко - както намериш за добре, дори да е само за ден-два... Отиди някъде (ако имаш възможност), смени обстановката за малко, просто колкото да се разсееш. В такива ситуации и един ден почивка може да те разтовари повече от няколко седмици терапия - лично съм се убедила. С движението също не прекалявай, колкото и да е полезно и пристрастяващо. Въобще, гледай да поразпуснеш - само съвет де, не искам да ти се бъркам
. Успех!