Здравейте!
Днес чета и прилагам 2 от вашите пречиствания. Досега само четях, а то така никаква работа не се върши...
Настъргания хрян +лимонов сок използвам за
лечение на отвратителна, раздираща ме, мокра кашлица. Толкова е мигновен ефекта! Отпивам малка глътчица от безценното ми бурканче и след около 30 секунди вече се отделя някаква гъста лига на гърлото, която ме кара да кашлям и храча като полудяла (преди това нямах такива усещания и храчения, а само кашлица).
Цял ден пия сокчето и с изключение на първата доза сутринта, когато взех с лъжичка от "кашата" и малко ми стана дискомфортно на стомаха, останалите пъти абс. нищо неприятно не почувствах, а ефектът винаги го имаше! Т.е. ЕФЕКТЪТ Е В СОКА според мен, а не в яденето на хряна.
Кърмачка съм, но въобще не се плаша от хряна, пред това да ми снимат дроба барабар с гърдите...
Благодаря ви, че ви намерих в точния момент!
Второто, което правя е номера с
жабуренето със студенопресовано слънчогледова олио .
Ефектът е покъртително-откъртителен. Кашлям много повече и по-ефективно, направо изхвърчат парчета слуз от белия ми дроб...(а до вчера просто си кашлях). И след като ми се струва, че съм изкашляла всичко за момента, продължава да е отделя слуз на гърлото....
Направих го три пъти - първия път с екстра върджин зехтин (нямам шарлан в момента) само за 5-6 мин, но кашлицата ме принуди да го изплюя. Последва описания ефект.
Втория път с обикновено олио за 15 мин. Отново огромен ефект.
Третия път пак със зехтин за ок. 5 мин - пак ефект.
Утре като продължа с шарлан какво ли ще стане?!
Също и тази практика не ме притеснява при кърменето. Само мученето ми притеснява детето
Била съм болна от коклюш, жалко, че тогава не съм знаела тези две вълшебства!