Здравейте, разбрах за съществуването на тази тема от една приятелка, на която прероръчах Стоян. Сега като я изчетох, вече разбирам колебанието на момичето да отиде. Темата е така формулирана, че човек би си помислил, че става въпрос едва ли не за престъпна схема. Само че изобщо не е така. Аз отидох при Стоян в момент в който лекарите бяха вдигнали ръце, че не могат да ми помогнат и резултатът беше повече от добър. Изпрати ме една много близка приятелка, която не беше ходила тогава още при него, но намери контактите му специално заради моето тежко положение, така че няма кой да му е казал това, което успя да "познае". След като се почувствах по-добре, последователно отидоха и майка ми и брат ми. А сега, както казах, пращам и приятелите си. Така че на този човек дължа много и ми е болно заради обвиненията. Но основно пиша тук заради тези, които заради темата ще се уплашат от поредната измама и няма да отидат. А ако те са в тежкото положение, в което бях аз, това би било твърде жалко. Всеки преценява сам за себе си, но питате за позитивни впечатления и аз ви казвам, че имам повече от такива. Аз не съм от Пловдив, от София съм. И там ходят хора от цялата страна. Не знам защо преобладаващо са от Пловдив, може би заради близостта, но можете да сте сигурни, че няма "мрежа от агенти".
Така или иначе обаче и да отидете, на първия ден наистина няма да ви поиска пари. Затова съветът ми е да си дадете възможност сами да прецените има ли измама, когато отидете първия ден. Ще можете да поопознаете човека, вероятно ще можете да поразпитате другите хора, които чакат и най-вече да видите дали ще има резултат при вашия проблем. Ако не сте доволни, правите като beneto и не се връщате повече. Където и да решите да потърсите помощ обаче, желая успех на всички, които имат нужда от нея.