Рашко-гурото,инструктора по йога в Тримонциум Пловдив,рекламира и изпраща хората при един лечител в град Намиращ се между София и Пазарджик. Лекувал на енергийно ниво!
Майка ми падна преди два месеца и си удари ръката,на снимката нямаше нищо,но продължава да я боли. Най накрая след страхотните суперлативи от Рашко,се реших да я закарам.
Преди нас имаше един 60 годишен човек,който виеше каточели го колят,учудих се как от енергийното лечение е възможно това.
Влезнахме,първо я "диагностицира"
И така за ръката нищо но каза ,че има рак на млечните жлези,на дебелото черво и на половите органи,била тотално скапана и е голям късмет ,че Рашко я е изпратил тук. Той щял да я излекува от рака ,но трябвало да купи от анти ракувите му билки,а те били само 200 лева,отделно трябва три последователни сеанса по 50 лева или за 350 лева ще я направи като нова,даже и очилата ще и станат излишни.
И така започна енергийното лечение с ръкавици започна да втрива някаква червена силно миришешта течност в слабините и започна един зверски масаж,майками си хапеше устните и се превиваше от болка,а той се бъзикаше и така 30 минути.
Каза да дойдем на другия ден и да не се къпе докато трае лечението.
Понеже имам един мастен израстък,исках и мен да ме диагностицира.
И така оказа се че имам увеличен черен дроб,който бил като сварен,увеличена простата,камъни в бъбреците и болна щетовидна жлеза. Аз само слушам и си мълча,каза ,че от хапчетата които пия ме боляла така главата.
Това преля чашата ,тръгнахме си,остана да му платя на другия ден.
В колата миризмата от мазилото не се издържаше,като на бенгей.
Пича яко я беше дрогирал и обезболил,сетих се защо ползва ръкавици,за да не поема дрогата той. А и затова не трябва да се къпеш 3 дена.
На другия денБат Бенато замина на пълни ехографски изследвания,казах си,ако след това хранене,пречиствания и йога съм в това състояние "Диагностицирано"от лечителя,зарязвам всичко и го удрям на живот и мръвка.
Резултата
Черен дроб-нормални размери и структура,
жлъчка,нормални размери и без конкременти(камъни)
Бъбреци с нормални размери ,структура и без конкременти(камъни)
Простата нормални размери и структура 34на 27
Лекарката каза,че все нещо трябвано да ми намери,ей така за уроки.
Щитовидната и тя е нормална.
И се оказа,както се сещате,че "Лечителя" си е обикновен измамник.
Той човека не е виновен,сами му се навряхме.
Казах всичко гореизброено на Рашко и той каза,че аз нищо не разбирам,че ще съжалявам,за пропуснатото лечение,че на ехографа не може да се вярва и ,че не съм напреднал в Йогата,щом се съмнявам в думите му.
Забравих да спомена,че Рашко и лечителя настояваха да закарам и жена ми с децата.
По 350 лева на човек около 1500 лева с пътните
Рашко каза ,че му е изпратил поне 50 човека,та въпроса ми е дали е случайна тяхната връзка?
И така Бенато преключи с йогата при Рашко!
Не вярвайте на разни гурота ,всеки те гледа в джоба.