Миличка..., колкото повече чета, толкова повече се обърквам... Чудя се какво да кажа..
Аз използвам за дъщеря ми едни водорасли /виждам, че и Деси ти е препоръчала и ползваш някои от тях/ на Златната ябълка- ФЕЯ се казва продуктът. Влез в сайта им и прочети информацията. Те укротиха дивата емоционалност на моята дъщеря, която на всичко отгоре и кандидатства тая година!! В страни от шегата обаче нека обясня- дъщеря ми има аденом на хипофизата и на него се дължат някои усещания, които при нея са засилени многократно в сравнение с останалите хора- например обонянието е невероятно развито, до непоносимост от определени миризми, но и нещо друго- сънищата и са невероятно цветни и мъчителни. Страхотни кошмари сънува. До такава степен, че имаше време, когато се страхуваше да заспи. А сега, по време на кандидатстудентската кампания не можеше да спи, защото непрекъснато учеше и се тревожеше, че не е научила достатъчно... Та тези водорасли успяха да я успокоят и да направят така, че тя да спи спокойно и да не се тревожи. Може би ще ти бъдат скъпи, като имам пред вид, че си без работа, което хич не е майтап. Но просто да си знаеш...
Ааа, и да ти кажа- не действат от първия момент- може би два- три дена ги взема без да има необходимия ефект. Първите няколко дни ги пиеше по една капсула преди сън, но нямаше резултат. След това- по две-три капсули и наистина действаха. Препоръчвам ти ги. И те не са сънотворни- прочети в сайта им, там е обяснено много добре.
Може би Дарби наистина е права- успокой се, обърни се към природата, яж само когато си гладна, създай си режим. Не се хвърляй от едно нещо към друго , дай си време да усетиш кое ти действа.
И тия плодово- чаени режими- ни ги ли правиш много често? Хората препоръчват два пъти през годината- пролет и есен, ако е по- продължителен режима, или в началото на всеки месец по 4 дена. И не повече. И само, ако се прави с удоволствие и радост, а аз такива при тебе не видях- ти се тормозиш!!
И това чернодробно пречистване.. За да подейства му трябва спокойствие и ясна мисъл..
Познавам хора, при които също не е подействало първите един- два пъти, или пък е подействало със закъснение- на втория ден например. Така че не си единствена, и при други се е случвало. Само трябва да гледаш на това с усмивка и без да се тревожиш.
Целувки!!