Цяла седмица
след работа-си почивах,малкия също така беше при баща си,дори с него не съм се занимавала,спях по 8 часа,пиех сутрин по малко зехтин и лимонов сок,след половин един час-топла вода с мед,вечер се топлех с термофор,всеки ден клизма,сок-вторник и сряда по 500мл,дните след това-по литър-следобед и сутрин.
В събота бях на работа до към 14 ч,прибрах се веднага след това и започнах топленето,към 16ч 2 клизми,18:30 зехтин+лимонов сок по около 200мл,в зехтина сложих и 1/2л счукан карамфил.След това легнах,но реших че ми трябва повече топлина и си пуснах една печка с реотании :surpris_22:От жега не можах да спя
Такаа тази сутрин станах с вид на махмурлия,и след 3 клизми пак без камъчета като резултат се чудя какво да правя и съм леко ядосана.
Може да повторя тази вечер...незнам дали има смисъл обаче-това е 3ти неуспешен опит.
Нямаше да опитвам толкова пъти ако не беше първото много успешно прочистване и болките след него-наболява ме и боцка от тогава всеки ден като се натоваря малко повече.Разбира се беше супер глупаво-вместо бързо да повторя в началото на март,аз отидох на планина за 10дни а също и не се съобразявах с какво се храня(изобщо) защото реших че съм безсмъртна.Еуфорията замъгли разума ми и сега ще ям дръвцето.
Но има едно нещо-сутрин пия средната порция урина-това е супер полезен навик и ако храненето ми е ок,за да бъде съответно чиста и урината и го правя дълго време мога да се надявам че ще бъда в добро състояние до другата пролет когато може би ще си проведа прочиствания в правилния период(защото за тази година той приключи на 2ри април-броят се 72 дни от първото новолуние за годината).
Пък иии нали имам безсмъртна душа в крайна сметка
.
На Люба-честито,а към останалите-подхождайте сериозно към процедурата