Здравейте от 1 месец чета форума и съм силно заинтригувана относно всичко, за което пишете, мислех си досега че водя здравословен начин на живот, защото от 14 години съм вегетарианка и не пия алкохол и не пуша, спортувам от време на време,наблягам на салати и плодове, но когато попрочетох доста неща в сайта си дадох сметка че не е въобще здравословно моето хранене, имам си своите изкушения - сладко и най-вече шоколадови неща, а и нефинната ми фигура говори за това че нещо греша, доста време се лутах и търсех начина си на хранене и най-после намерих, благодаря ви, че ви има и че човек може да почерпи опит и съвет от вас...
Та за проблема - 3 пъти вече се опитвам да пречистя черният си дроб и всеки път е неуспешен, вчера беше 3-ят ми опит и нищо не излезе за пореден път, направих този път всичко което е описано, с бягането, пиенето на сокове , суровоядство от 1 месец, освен това йога всяка сутрин, и не разбирам каде сбърках и защо не ми се получава, направо ми се плаче като знам какво изтърпях - много ми е трудно да пия зехтин, бях решила да направя омекотената процедура, но колкото повече чета тук се надъхах да направя по-екстремното прочистване и може би грешката ми е в това че не съм изпила достатъчно количество - направих си 300мл общо количество лимонов сок и зехтин+шарлан(защото зехтина не ми стигна) и изпих само половината просто не можах повече щях да го повърна веднага. Предишните ми опити за прочистване (веднъш годишно се престрашавам да го направя, защото адски много ми пролошава през нощта и всеки път си казвам че това е последно) ги направих без особена подготовка, защото четох от различни източници . Реших че тогав а не се получаваше защото не се подготвях но сега защо, кажете ми моля количеството ли е причината (със сигурност има какво да извадя от там не съм толкова чиста че да не излезе нищо убедена съм)
А много искам да го направя, защото имам проблеми с теглото, постоянно наддавам, постоянно съм на диета за не качвам килограми, под диета разбирайте режим плодово чаен ...Цялата съм в ппъпки, на всичкото отгоре получих някакво тревожно разтройство както го нарече психиатърът ми, и започнах антидепресанти, от тях качих 12 кг за 1 година и сега съм ги спряла но тези килограми нямат мръдване нито грам. Да не говоря че депресията ме напада с пълна сила отново. Много пъти бях на плодово чаен режим и не ми помогна да смъкна нито грам, по 10 дена, по 7 и ..нищо. Това преди ми действаше и се чувствах страхотно но вече не...Освен това със суровоядството започнах отначало да смъквам но само 2 кг и от 1 месец не мръдвам освен това се чусвствам адски изморена изтощена и нямам сила и желание за нищо, а мислех че трябва да имам 2 пъти повече сили, Помогнете ми моля не знам вече какво да направя страшно много се отчаях че нищо не ми действа...Извинявам се за дългият пост.