Е може, защо не. Но в Дар са добри на ирисовата. Бях там. Обаче оня доктор беше хлъзгав. Избягва да отговаря...Аз нали обичам да питам докато ми отговорят..
, няколко пъти го питах дали това което "излиза" на диагностиката е интерпретация на специалиста съобразно някакви еталонни стойности ( както при кръвната картина, да кажем) или е директната информация, която дава организмът за състоянието в което е. Защото според "интерпретатора" , може да се окаже , че имам проблем с жлъчката, обаче за самия организъм това да не се явява проблем!
ПРи акупунктурната диагностика ( вкл. и при твоя Накатани
) има един интересен феномен. Чрез нея установяваме какво тялото иска да ни каже ,че го мъчи , а не да го установим косвено по отклонението от различни еталонни стойности, както правят почти всички диагностики ( "Ауу, кръвното е високо.Проблем.Я почни тези хапове.." Но , Може да се окаже , че точно за този индивид това не е проблем..)
Затова, ако се направи "стандартна" диагностика на току що умрял човек ( кръвна картина, електрокардиограма и т.н. ) резултатът ще бъде повече от понятен - лоши стойности, типични за мъртвец.
Обаче ако му се направи акупунктурна диагностика , се получава , че всички стойности са в нормата! Тоест - излиза , че според нея той не е умрял, а е жив, при това в отлично здраве? Как е възможно?
Както казах, тази диагностика дава информация за това , какво
тялото счита за проблем. Не може да има проблеми човек , който вече не е жив. Те са били проблеми , докато е бил жив. След това вече не са , защото го няма и самият човек. ( пу-пу , да не ме чуе Сталин
)
Схващаш ли идеята? На мен ми трябваше доста време да го асимилирам .
Така ако ти е извадена например жлъчката , диагностиката няма как да разбере. Обаче не й и трябва
Защото тя ще види какво организмът казва за това - дали му е проблем, че е без нея или че не е толкова голям проблем...
Ако операцията не е успешна или той вижда зор без жлъчка - диагностиката отчита че има проблем с жлъчката. Ако обаче е отстранена безпроблемно и това не бърка работата на организма - диагностиката дава ,че няма проблем с жлъчката.(Нищо че я няма)
С други думи, за един организъм това дали има или няма определен орган би могло да е проблем и да не е проблем.
Моят човек е бил призоваван в съда като експерт ( по енергоинформационна медицина) по едно дело . Доста интересно.
Една жена отива на преглед в Одеса на компютърна диагностика ,използваща подобна методика. Лекарят я тества подробно и казва - "здрава сте". Тя отговаря - благодаря , докторе, много съм радостна , ще удостоверите ли с подпис и печат това което установихте? Докторът й дал документ. След един месец го викат в съда. Оказало се че зложелатели му изпратили точно тази пациентка, която била с извадена жлъчка, без един бъбрек и без част от белия дроб. ( Дето вика моя човек - откъде са я намерили пък точно такава..
)
И го съдят за шарлатанство - как може да е със здрава жлъчка ,бъбреци и дроб някой , който е почти без тях? И тогава моят човек излага самата идея на този вид диагностика ( това , което по-горе нахвърлих) и доказва , че докторът не е шарлатанин. Жената си е здрава , но в смисъл доста по-различен от общоприетия...Тоест - това на този етап не се явява проблем за нея. И го отървава от резила на профаните. Ако не беше той, във вестниците щеше да се появи заглавие : " заловиха поредния лекар-мошеник.."