Здрасти и тук..
Още съм непокълнал съвсем в суровоядството, но си правя дневник да следя за успехите и неуспехите си и да си помагаме взаимно...Надявам се да не преча много...
Изходни данни:183 см,80кг.леко прегърбен, редки и нестабилни сексуални връзки, алергия с неустановен причинител (вероятност да е на психична основа: трудности към сближаване с другия пол,буквално подскачах при допир), аритмия във покой докато спя (на няколко пъти си мислех, че има заметресение: ставам паля лампата нищо се не клати.. гася, лягам 3 серии през 20 минити). Последва натиск в сърдечната област. Закачиха ми някакъв тестер с 20 тина тапички и крачех 24 часа из града като някой талибан турист. Нищо не откриха..Казаха ми здрав и корав си..
.. Реших че е време за промяна и ето ме тук..сред вас с подредени яйца, картоф и риба очаквайки инструкции как да ги смеля в 80ватова кафемелачка.
последното е шега.
Последния месец изключително със сурова храна без особено проготовление. Направо гризвам краставичката цяла с два средно големи домата....ядки, плодове и мед.
От начало нямах никави сили спрях фитнеса, започнах малко лостове в близкото училище. Не можех да направя 10 лицеви опори, но впоследствие закрепнах доста. Въпреки всичко не съм на 100% още. Понякога имам чувството, че костите не са здрави достатъчно..Калции определено ми липсва..
Първите седмици имах засилена алергична реакция, но сега поспадна малко..Сърцето и то не ме притиска вече нон стоп..
Другото, което осещам е промяна в психиката. Станах по спокоен и сякаш гледам отстрани на нещата..( дано не е от липсата на някой важен микроелемент.
)
На кратко:
Ставане 8,30
Жабурене със зехтин студено пресован 10 минути..повече не мога да издържа да не приказвам..
8,40 3 серии слънчевия комплекс бос с лице към светлото бъдеще и сънлив сутрешен поглед..Много ми допада за сутрешна гимнастика.
Прочистване на носа със трапезна сол загрята в малка каничка..
9.00 Чаша вода
Лъжица ленено масло
Купа накисната елда от вечерта с лъжица мед и 3 ореха.
13 часа. Половин краставица половин салатка. След 5 минути малко скумрия риба(изядена вследствие изчетената диета на иван петърнишки май). Не бах ял месо от 2 месеца. Доспа ми се веднага ( това ми се случва доста често след ядене от както минах на сурово!!)
17 , 20 3 чепки грозде българско с 30 грама нитрати
))
Вечерното; строг пост: сок от грозде, но ферментирал хаха
извинявам се за дългия пост, но ми стана интересно да пиша..дано не се и чета сам..
До после