Yep, права си, Вери!
Просто искам да опитам 100 неща и ги бухам наведнъж...по-правилното ще е да си провя по-малки количества и по няколко пъти на ден...
Уви, вече ми посвършиха продуктите...само с едно цвекло и портокали останах...Има и зеле, но не ми се ще да си правя сега от него, защото е газообразуващо...
Чувствам се доста сита от изпитите 1,6 л. сок днес. Лукът във втория придава особен вкус, комбинацията с другите неща може би изглежда леко странна, но на вкус е супер. Като правя сокчета, ще опитвам да слагам повече зелении, но плодовете си ги обичам много, а и дават бърза енергия
, но пък нямат протеинчета и хлорофил
...
Утре съм на пазара за зареждане...Чудя се само на нашия пазар кое колко тъпкано е с пестициди, торове и др.
, но се опитвам да мисля положително за храната. Гледам да купувам по-нетърговски изглеждащи стоки от разни баби/дядовци
, дано имам късмет с тях. Понякога с приятеля ми питаме търговците от къде са нещата и имат ли много торове
. Някои се усмихват и казват, че то без торове не може, ама това не е проблем
, други, обикновено бабките, казват, че нямат пари за торове и пестициди, че много скъпо. Знае ли човек. Дано скоро имаме възможност да отидем в селото, което сме си харесали и да си садим повечето неща, въпреки че с това нашето обикаляне