Оох, сложно стана...Аз утре се прибирам в Хасково, защото ще пътувам с една приятелка, която е от Момчилград. И от там в петък вечерта-автобусчето и Стамбул
Днеска храненето...странно ме изби на...ще видите след малко...ама голямо ядене днеска
10 ч. - сок селъри, грозде, моркови
13 ч. - салата кълнове моркови, китайско и червено зеле, домати, пиперка, селъри, ленено олио, лимонов сок
15 ч. - смути банан, магданоз, спирулина
16 ч. - салата кълнове моркови, китайско и червено зеле, домати, пиперка, селъри, ленено олио, лимонов сок
17 ч. - зелен чай с мед
Ииии...в 19 ч. - едно парче пица! :Content_4 - emotloader:Аз т`ва?! Не можах да си го обясня, ама така хубаво си го нагънах
. Но, аз съм за ненасилието върху себе си, няма нищо фатално и лошо в това. Пак да ми се прияде-пак ще си ям
Беше Маргарита, не особено вкусна...в последствие ми стана мнооого тежко и неприятно, ама свърши вече.
А на всичкото отгоре, в 23 ч. вечерта, по никое време-пак глад! Викам си, че ще удържа, ама не можах и спретнах една салата от пиперка, домат и китайско зеле!
Странен глад днес, явно е такъв период от месеца
Като не си ял тежка храна и малко да хапнеш и ти става едно такова...особено. На мен готвеното, когато не съм го яла дълго, ми действа....(защо няма иконка за изчервяване
)...газообразуващо! Хората ме питат от сурова растителна храна нямам ли такъв ефект, аз им казвам, че от готвена имам