Напоследък имам много смотано меню, чак ме е срам да кажа...
До четвъртък бях в София, там избутах някак си със салати, маслинова паста
и др. Ходих във Веда хаус, не бях ходила там. Опитах два вида много готин чай и яка салатка от домати и мнооого кълнове+зеленчукови кюфтенца
От петък насам се опитвам да възстановя хубавите си практики - чаша топла вода сутрин, зелено смути...Проблем ми беше съботно-неделното ходене в Родопите, не се бях подготвила добре. В събота хапвах за закуска филия ръжен хляб с паста от маслини, слънчоглед и босилек. За обяд същата паста върху една пиперка и някакви зелени маслини от Кауфланд (не бяха мои). Вечерта обаче се "развихрих" с шопска салата и половин порция пържени картофи...Такова "животно" от 100 години не съм яла...после ми стана кофти на корема.
Вчера:
чай от нещо си с бучка бяла захар+1 ябълка
2 банана
зелева и картофена салата
спагети от тиквички с пасирани печени червени пиперки и малко консервирани домати
Днес:
смути спанак, банан, ябълки, магданоз, джинджифил, мака, спирулина
чай лайка и жълт кантарион, мед
малко от пастата на другарчето (мисля, че farfalle се казваха - пеперудки от итал. ез.) със сос от пиперки, домати и лук
Напоследък ми се струва, че не се храня читаво и все не ми остава време да се кротна...Сега пак трябва да ходя в София...вероятно до четвъртък. После от 1-3.12 пак...ще взема да помъкна пасатора и да го оставя в офиса, поне да мога някакви смутита да си правя...пък тук ще оставя блендера...
Сега смятам салата от цвекло, алабаш, моркови и червено зеле да си направя и да я ръсна със сусам