Здравейте всички
Знаех си че не съм изтрил мейла до тръндев
Ето как става поръчката - прилагам отговора който са ми пратили на мейла:
Здравейте и БЛАГОДАРИМ за Вашата заявка за сусамов тахан на нашата фирма.
Цената на един буркан сусамов тахан е 6.00 лв./бр., 12 бр. в кашон, т.е. за тахан дължите 72.00 лв.
Таксата за изпращане на един кашон по пощата е 5.50 лв.
Ако върху кашона се запише “ЧУПЛИВО”, цената се завишава с 2.50 лв. т.е. транспортните разходи ще бъдат 8.00 лв.
По бан. сметка трябва да преведете 80.00 лв. или 77.50 лв. (както Вие решите).
А сметката е:
Първа Инвестиционна Банка (ПИБ) АД, клон Хасково;
IBAN: BG12FINV915010BGN0HKAW,
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Вера Иванова Тръндева
Внимание: в IBAN-aмежду BGN и HKAW стои ЦИФРАТА 0, а не буквата 0
Ако преведете парите от клон на ПИБ АД в гр. Козлодуй, няма да плащате банкова такса. Тази сметка е специално открита за частни лица-клиенти, които биха желали да намалят разходите си при покупката на тахана.
Разбира се, бихте могли да преведете парите и по фирмената ни сметка:
Райфайзен банк ЕАД, клон Харманли
IBAN: BG59RZBB91551021408816
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: “Тръндеви” ЕООД;
Изпращането на кашона с тахан се извършва след превеждането на парите по бан. сметка. Пуснете ми sms, за да стане по-бързо. Ние пак със sms ще Ви уведомим кога сме изпратили кашона с тахан.
Поздрави,
екипът на “Тръндеви” ЕООД
“Trandevi" Ltd.
27 Alexander Stamboliiski Str.
6450 Harmanli
Bulgaria
Tel: 00359-373-8-37-70
Cell: 00359-897-813172
E-mail: trandev@abv.bg
Web-page:
www.tahan-bg.comSkype: vera0073
Малко излъгах преди това, сега се сещам че вярно по пощата си получавам тахана - така е най евтино.
Отново да кажа цената която се коментира е за големите стъклени буркани с по тъмния тахан.
Поръчката е правена на 14 януари 2011 може и да има някаква инфлация оттогава незнам.
Тръндеви са производителите така че директно от тях е най евтино.
за фъстъчения тахан
- суров няма - фъстъците са бобови и смлени в сурово състояние започват бързо да вкисват.
Фъстъченото масло то не е тахан(смлени фъстъци) понеже в него има една камара химия за да се съхрани и се прави от печени фъстъци. Не употребявам такава субстанция и не препоръчвам на никой да експериментира със здравето си.
Сусамовия тахан в чисто състояние е много концентриран затова си го хапвам с мед много вкусно става и в плодови смутита макар и да не е много разделно :о) за салатни заливки.
И задължително в каша от покълнала пшеница.
Да ви е сладко