ОТГОВОРИ НА МОМЧЕТАТА
8. Каква е представата ви за хубава първа среща? А. Това е най-чакания ден в живота ми. И тъй като спадам към вид непоправими романтици, които са застрашени от изчезване и не се вписвам в никакви категории, първата среща си я представям като разходка сред природата, а може и в парк. Смятам, че е в реда на нещата първата среща да завърши на неутрална територия (примерно на спирката).
Б. Нямам представа. Очаквам неочакваното. Ако имах представа, то тази среща ще е безсмислена.....
В. Имал съм много първи срещи и много първи-последни, рядко мога да изпитам удоволствие от първа среща тъй като винаги имам очакване за равностоен партньор, а всъщност почти винаги се разочаровам. Имал съм и наистина хубави няколко първи срещи, но те винаги са били много различни, а и не си представям нищо, защото после разочарованието е голямо, само подхождам с интерес.
Г. Представата ми за хубава първа среща е приятен разговор във Веда Хаус по езотерична или източно-философска тематика. Това е само пример. На тези теми може да се говори и в парка, на улицата и т.н.
Д. Пияни, разгонени, щастливи и с терен!
Е. Зависи от това, дали ще гледаме крайният резултат или пътя до него. Но и в двата случая, има както весели, романтични, нежни, изкушаващи, еротични моменти, така и направо абсурдни понякога. Все пак радостта от компанията на другия трябва да е водеща. Сладката тръпка в стомаха, трепетното очакване, минутите пропиляни пред огледалото в опит да се промени очевадното
Смущението, когато разговорът някак не потръгва, което е ясен показател, че е редно да се действа, след като приказките не помагат... Първото докосване, погледът който казва "Желая те", пърфюмът й примесен с аромата на кожата, първата целувка...топли, влажни устни.....мммм какви хубави цици има....йееее
Джакпот, бейби! (Развалих ли ви атмосферата? Не, надявам се!)
Това е важното за мен! Останалото са подробности!
Ж. Не ме интересува къде ще бъде, стига момичето да се чувства добре с мен. Ако и аз също се чувствам добре с нея, още по-добре. Ако успеем да се почувстваме взаимно би било най-добре. Все пак ако момичето му е било приятно с мен, би ми било достатъчно, за да сметна тази среща за хубава.