Мен пък ми стана смешно отговор Г на "гнусния" въпрос на момичетата - "Има 2 ръце, ще се оправи"
Отговорите на момчетата нямам право да коментирам за съжаление
, но по въпроса, че нямало мъже, които да не обичат фелациото - българи вероятно няма много, но ако знаете по света колко са много такива... Примерно, не знам дали сте чували, но по-религиозните мъже-мюсюлмани не разрешават на жените си да им правят защото "с тази същата уста целуват децата им". (Обаче ако жената е чужда - май може
)
Много пъти ме питаха до колко въпроса ще играем, предлагат до 50 и да се взимате
Вероятно наистина до 50 ще играем, аз не съм мислила колко въпроса, по-скоро си мислех, че е добре да се играе дотогава, докато се очертаят истинските фаворити на участниците, защото както виждате след първото гласуване разликата в повечето случаи е толкова малка, че с 1-2 въпроса и фаворитите може да се променят.... Единствените по-очертани фаворити са на момче #5 и на фенка #4, но дори и те е възможно да се променят до края на играта, така че засега не може да се каже нищо...
Моля ви, не пускайте повече въпроси, че са станали към 40 вече и за двата пола, да останат 10 бройки за самите участници да задават, макар, че определено им беше по-лесно вие да им ги измисляте.