Благодаря, че ни остави линк към твоя форум... лично аз съм си намерила сайта и форума, направен от човек, който е видял добро и просто споделя, за да може хората да се осъзнаем и да си помогнем, без да търси материална облага от това... твоят сайт е за някакво твоя тайна техника, като целта е хората да не си помогнат сами, а да им помогнеш ти за материални облаги?! че и гаранция има, леле!!
Ако до 24 часа при теб няма резултат, обещавам да получиш парите си обратно.
В същото време в сайта откривам, че работиш при пълна дискретност, а споделяш личната си кореспонденция наляво и надясно из форумите? Нима това, че на теб ти изнася какво е написал Кюдумов в личното си писмо до теб, означава, че въпросният Кюдумов би искал личното му писмо да бъде цитирано из форуми, барабар с имейла му?!
Нямам абсолютно никакво желание да се задълбочавам повече в това с какъв бизнес се занимаваш, от всичко, което видях досега, просто лъха на непрофесионализъм! Да не говорим за селските номера, дай да идем да оплюем конкурентния форум за да си рекламираме нашия! Можеше поне да прочетеш малко повече тук, а не да се хващаш за един мой коментар от дневника ми (май само това си прочел в тоя форум... както казах съм особено поласкана!), който за всеки с минимално чувство за хумор е ясно, че е просто шега и в никакъв случай това не е секта... Никой никого не е задължил да яде или прави нещо и мисля, че всички хора тук имат разума да преценят за себе си... Ако това по някакъв начин не устройва теб или бизнесът ти - съжалявам много...