Менюто ти ми се вижда супер пълноценно,ще взимам пример,ама ти ядеш по 200 пъти на ден бе човек
то и твойто меню нали го видяхме снощи, и ти доста пъти хапваш
Напълно съм съгласна с думите на Петко, че трябва да се яде много пъти на ден, и с такова ядене се отслабва! При това отслабването е много постепенно и здравословно, а постигнатия резултат се задържа! Ако забелязвате аз винаги толкова се ядосвам като някой дето тръгне да сваля килограми се пуска веднага да гладува...
Аз толкова години все гладувах и все си бях дебела...
Истината е, че килограмите както са качени с ядене, така и трябва да се свалят с ядене. Разликата е в качеството на храната и евентуално количеството (ако преди сте преяждали или не сте си дояждали - всяко нещо с мярка!), като в никакъв случай не бива да пренебрегвате богатите на мазнини храни като ядките, зехтина, авокадото... Това са Омега-мазнини, които са жизненоважни за нормалния човешки живот, като освен всички други функции, те притежават функцията да "топят" натрупаните мазнини в тялото, това звучи малко странно, но за да горите мазнини и килограми, трябва да приемате мазнини...
Това всичко съм го чела от различни източници и съм проверила върху себе си последните месеци. Повечето дни и аз ям поне 5 пъти и често твърде калорични неща, но в крайна сметка отслабвам. Ако имате излишък от килограми, суровата храна абсолютно помага!
Нещо друго, което ми прави впечатление е, че и Петко не си кръщава яденията "закуска", "обяд" и другите традиционни имена. Мисля, че това е един много съществен момент - да се освободите от идеята, че в еди-колко си часа трябва да ядете еди-какво си, след еди-колко си часа да ядете отново и т.н. По-скоро трябва да следвате естествените си нужди и ако в определен момент, макар и да е време за обяд, не ви се яде, да оставите за по-късно и т.н. Ако ви се яде 10 пъти днес, е по-добре да хапнете 10 пъти нещо малко, отколкото да преяждате на 3те стандартни хранения сутрин, обед и вечер.