Незнам откъде да започна, нарочно не писах един ден, за да мога да осмисля по-трезво какво се случва с мен. Ами, първо издъних се, вчера уж само малко, но след ядене на салати до обяд, следобяд правих тиквички на скара с чесън, обаче скарата един път замирише ли нема отърване, дойде ми един апетит ... В крайна сметка изядох едно парче скумрия, после кебапче и половина и накрая една купа с картофена салата.
Защо направих всичко това, ами защото се чувствах много добре след пречистването, болки не съм имал, днес след това плюскане отново се чувствам добре и дори гладен. В никакъв случай, не пиша моите чревоугодни прегрешения за да дразня вегетарианците, напротив просто си описвам моята борба да стана и аз като тях, е не тотален, но поне с едно хелти меню.
Сега на гладно пих зехтин, за после пак на гладно съм приготвил един коктеил от цвекло, моркови и ябълка. Следобяд ще си правя нещо подобно на китайско с кълнове от боб и зелени листа, а за вечеря шопска салата и ако още съм гладен картофена салата.