Върнах се да допиша няколко бележки за следващия път и да запиша резултата.
Да не се загладя съботата изядох една огромна купа със салата, а по принцип не трябва да се яде много, но пък не ям ли после трудно издържам до края на процедурата. Грешка, демек, по малко ядене.
Вечерта смесих 250 мл зехтин, 200 мл грейпфрутов сок и 50 сок от лимон в едно шише и го изпих за 20 минути, това добре, но имах страшни киселини през ноща, от лимоновия сок, значи повече невер лимонов сок
Сутринта пих английска сол, но бавно подейства, по едно време тръгна, няколко пъти топчета от по 1 см макс, не бях доволен, но пък и съм станал взискателен май нещо. Имаше малко от тая жълта пихтия, бях я писал преди, прилича на застройка за супа
, с това искам да кажа, че не е минало много добре, имал съм пречиствания, където излизаше само топчета и вода, как да е мина вече. След процедурата малко ме понаболява областа, но е нормално все пак, цяла година не е "метено" там.
Сега, най-интересното се случи днес, за втори път виждам да ми се случва, бях го описал и преди, ... "корнишона" пак дойде
Обикновено след пречистване събота-неделя, ходене в в тоалетната номер 2 става във вторник, т.е. днес, голем зор беше и си спомних за миналата година, кога гледам един бял корнишон, разликата с предния път е че е наполовина по малък, на дължина де. Този път го взех и за изследвания да се уверя че е неорганично, чакайте да обясня, че ставам досаден, това е една бяла материя нещо средно между вар, пясък и гипс. Досега не съм чувал някой да изкарва такова нещо, чувал съм за шлаки, но това моето си е баш строителен материал и то в доста голямо количество. Незнам откъде излиза, но ако е от дроба е доста сериозно, как просто сме и се затлачваме с времето.