Е вече направих второто си пречистване, но вчера не ми беше много до писане, чувствах се объркан малко, ето как мина.
Сутринта пих англииска сол, после сок до 14н00, после клизми, с една дума стандартно. Вечерта почувствах глад и отпадналост, с нетърпение дочаках момента да пийна нещо, пък било то и зехтин с лимонов сок
. Пиенето не мина гладко, по 50 мл от всяко на шот-чета през 20 мин, на 200 мл вече се мръщех, последното за да направя 300 мл изпих само половината, т.е. 275 мл зехтин и 275 лимонов сок тотал.
Легнах и взех да гледам умно, беше 22н00, дори и Столичани в повече не помогна и реших да се опитам да заспя. След половин час получих ужасни киселини, интересно че лежейки на дясната страна не можех да изтрая и 5 мин, на другата страна беше по-леко, но пак гадно ... и започна една кошмарна нощ, заради киселините. Едвам издържах до 5н00 сутринта, станах и ходих до тоалетна, излезе малко материал (зелени топчета), но бях много жаден, пих английска сол, половин доза, като след 5 мин изпих и останалото, веднага повърнах яко ... и ми олекна, няма киселини, нищооо. Легнах и заспах веднага, станах в 7н30 пих още англииска сол, после ходих до тоалетна няколко пъти, излизаха но не много, как да е. След това пак спах, вечерта ме боля малко дроба, но това е нормално. Днес съм ОК, чувствам се добре и мисля да направя пак едно пречистване преди 29 май, но мисля вместо лимон да пия сок от греипфрут и зехтин и 5 дена да редувам сок от греипфрут с сок от ябълки.