И каква е, Теодорче, идеята да се борим с убежденията си ако си ги харесваме ?
Само защото съществуват други убеждения, с които да се борим след това и с тях ли ?
Аз лично не гледам с добро око на хора , които често си сменят убежденията
(Напомнят ми на депутати, които минават през всички партии в търсене на по-топло местенце
)
А,не , Ванко , объркал си се нещо. Няма как да търся причината в някой, от чиито постове почти нищо не схващам. Имам предвид от малкото ти собствени мнения, които не си копирал от нета, айде копнатото е по-разбираемо ..
От моите писания поне става ясно какво искам да кажа. ( някои влизат тук само заради моите постове, други се дразнят или били напуснали заради мен, винаги е така ...Важното е , че раздвижвам пластовете с изцяло мои разработки, не с крадени. )
А такива, дето ходите на консултации с духовни учители или четете "специфична" литература, на простоватите хора като нас им е доста трудно да схванат нещо..Леля Мариина , горката , беше същата като теб. Прегледай дискусиите и ще видиш, че никой не разбираше ,какво точно имаше да ни каже, освен : Четете, четете " ( Аз си я уважавам много, тя е готин човек, но просто се изразяваше по своему.Тя си падаше по книжките , които и ти четеш)
По-скоро ти внимавай да не се окажеш в позиция да можеш да се разбираш само с останалите , дето ходите при същия духовен учител...
Ето вижда се , че пускаш (копнати) постове само в едно тясно направление, което дори не е и основно за форума. Как пък нещо друго не те заинтригува от нашите постове на най-разнообразна тематика ..?
Ти нямаш нито едно мнение по тема, която не е пусната от теб!
Нещо ми напомня за ония дето по цял ден припяват : "Харе Кришна , харе , харе.."
Или за другите , които ходят с библията в джоба си и не могат да ти отговорят по друг начин освен с цитат от нея или на пастора от неделната литургия..
А колкото за дупката, за която споменаваш, че съм в нея, нали според "духовните" учители всичко е субективно и неопределено..? Защото ако гледаш с главата надолу, дупката става възвишение..
?
И най-вероятно е така, защото аз там не съм сам,ако поразгледаш малко из форума (крайно време е да видиш къде всъщност постваш
)
Нямаше да инвестирам време да ти отговарям така подробно, но нали знам, че ще се зарадваш, ако законите проработят и при мен, та затова - да ти се похваля
- "Законът за отплащането " работи и аз го спазвам - ти получи това, което заслужи. Излезе от темата на дискусията и се изказа твърде остро и неуважително за гледната ми точка (макар преди да каза, че съм прав за себе си ) като обиди и мен самия, след като не успя да намериш и един аргумент срещу това, което съм казал. (Нали за това е гледната точка - да не съвпада с твоята
)
А ти , щом се имаш за напреднал в областта, дай да видим в кои специализирани форуми дискутираш и как те приемат там себеподобните ти. (които са на твоето осъзнато ниво)
Ние тука не сме много запознати с тази материя, разделът го сложиха за такива, които няма какво да кажат по другите въпроси..
Ние не ходим на уроци при духовни учители... виждаш, -занимаваме се с разни прозаични неща - правим си клизми, изпаряваме урина, стоим на челна стойка, ядем трева...
(Не сме ти на нивото с една дума, защо да ти смъкваме реномето пред духовния учител. Какво си седнал да се разправяш с нас..
)