:flower:Кви беа тия работи дет ги обсъждате бе деца???На мен нещо ми се губи паметта напоследъъъъъъъък...
Чуйте и бат ви капитан Петко войвода ...Право е момчето...Семето е мноооооого ценно нещо...Трябва да се пази и посява в добра почва...Спомнете си Анастасия- посяването трябва да стане тогава и така ,че да остане за цял живот момента на сътворяване...на посяване на една Душичка!!!
Всеки ден,всеки ден...то затова и не се цени днес този момент толкова ,колкото заслужава!!!
Абсолютно си права! Днес хората предпочитат обаче да си пилеят семето, щото видиш ли, чувството(разбирай оргазма) било мноо яко
Също като животните...ама ние не сме точно животни. Добре е да не го забравяме това
По обективни причини сега не мога да трупам опит на тая тематика, но опитът ми досега показва точно това, което твърдя по-горе.
Желанията за бърз секс(разбирай животински), за пийването на алкохол(уж да се отпуснем), чревоугодничеството, прекалената еуфория при радост, използването на цинизми и вулгаризми...са ясни симптоми за това, че от божествени създания(когато сме били бебета) сега сме стигнали дъното...
...така сме си претъпили и затлачили истинските способности, че скоро няма да имаме и спомен за божественото...