Здравейте! Реших да си направя дневник, тъй като само този форум ми е в подкрепа, а близките ми си мислят, че ще умра скоро (иска им се
). Така.. както споделих в другата ми тема до скоро бях главно на пици, хотдози, чипс и т.н. От веднъж минах на суровоядството и честно казано се чувствам идеално. Все едно тялото ми беше чакало това цял живот.
От скоро съм суровоядка, но ефекта въобще не се забави. Кожата ми се изчисти, имах една раничка от 8 месеца, която не заздравяваше, въпреки огромното количество кремове... - вече е минало. Свалих няколко кг. (въпреки, че има още, но всичко с времето си). Имам адски много енергия, настроение и концентрация. Няма го стреса. Ходенето до WC още не е напълно нормализирано, но е много по добре от преди.. и по този въпрос исках да попитам. Тъй като искам да се изчистя с Шанкапракшаланата дали да го направя сега или да изчакам още малко да ми се нормализира ходенето до wc? (един път на два дни е сега) Да направя ли едно гладуване и след това Шанка-та? Ако имате някакви техники за по често ходене до там, споделяйте. (Клизмата напълно съм я изключила като вариянт
) После и черното дробче ще го почистя и така.. лека полека към успеха. :p
Какво ям..
Сутрин: 1.5л. вода с кафе (от утре съм си обещала да го спра) или ябълка (30мин. след водата).
На обяд(след 12): Салата от зеле, моркови, краставици (общо взето, каквото намеря) с ябълков оцет.
Следобяд(към 16 часа): много ми хареса да си топя ябълка в смесица от: счукани ленено семе и сусам
Вечеря(гледам най-късно в 20 часа да е): Салата с каквото намеря и фъстъци.., а ако не съм много гладна пия зелено смути(въпреки, че не са ми много любими)
Изпитото количество вода за деня е към 5-6л. Не знам дали е полезно или не, ама като съм жадна какво да се прави.
От всички стари храни може да се каже, че само сиренето ми липсва(като видя вкъщи и ми текват лигите), но това ми е като още по голям стимул да го спра.
Днес ми се получиха първите кълнове (не знам защо досега не ставаха, от 1 седмица пробвам
) от леща. Опитах две от зрънцата - по отвратителен вкус не бях усещала хахаха, ама няма да се отказвам. Тези дни ще си купя слънчогледово семе да видя как ще е.