А, момент да кажа и аз...
Първо благодаря на всички за включванията, много съм горда, че моят дневник предизвиква коментари. И всички коментари са много полезни за мен.
Не съм правила клизма преди да започна, но и аз и не мога. Правила съм няколко жалки безуспешни опита за клизма, но нищо кой знае какво не излиза.
Иначе подготовка за гладуването имам - от предишното ми гладуване на вода, което беше през февруари, се храня вегански, почти напълно сурово и всяка седмица правя по 36 часа сухо. Като резултат, след гладуването продължих да свалям излишни килограми, още 2 кг свалих.
Все пак се наблюдавам много внимателно и това гладуване протича много по-леко от предишното, нямам никакви признаци на интоксикация, поне засега - този път дори глава не ме боля в началото. Очаквам с нетърпение ацедозна криза днес или утре.
Интересно ми е къде и какво ще ме боли този път.
Макар да уважавам всички опитности и мнения, дълбоко вярвам в това, че тялото си знае работата, и, ако не му пречиш и се вслусваш, то ще ти каже кое е най-добре за него, затова засега съм спокойна.
И да добавя, че днес езикът ми е много по-чисто отколкото вчера, почти не е обложен, странна работа...