Здравей DeNiro, благодаря ти за загрижеността. Донякъде имаш право с това за пестенето на енергия, но аз съм на мнение, че организмът сам си иска каквото му е нужно. Има дни, в които не мога да си помръдна д-то от дивана и тогава наистина не го мърдам. Понякога вечер заспивам в 8:30, понякога се кокоря до 2 часа. Аз гладувам в движение, т.е. докато животът ми си върви с пълна пара - работа, дете, чистене, готвене, но и не се насилвам много да се товаря, ако ми е отпаднало.
Като цяло това гладуване минава досега доста леко в сравнение с предишните. До момента не съм имала сериозна криза, опитвам се да правя клизма веднъж на два-три дни, не особено успешно де.
Днес ми е 6 ден, понякога ме наболява гърбът и дъхът ми е зловонен, но, освен това, друго не чувствам.
За консултация с лекар предполагам питаш за гладуването дали съм се консултирала. Не, не съм, нито смятам да го правя. Личната ми лекарка е безполезна, а миомата е гинекологично заболяване, та ходих на трима различни гинеколози. След като тримата ме гледаха като парче месо в комбинация с банкомат (единият дори веднага ми назначи изследвания за 637 лв, в неговата клиника, разбира се) просто си затвърдих мнението, че човек не бива да разчита на тази мафия. Д-р Емилова никога не ми се е нравила особено - нали и тя си е машина за пари. Та така - от години лекарства не пия и по лекари не ходя. Същото се отнася и за сина ми, който е на 8 и след двегодишна възраст не е изпил едно хапче и не е отсъствал един ден от училище.
Това е засега, пак ще пиша. Приятен пореден почивен ден!