Здравейте всички и от мен,
Реших и аз да си направя Дневник, защото много ми се иска да споделям какво ми се случва, а в обкръжението ми не бих казал, че ме разбират.
Гладувала съм многократно на плодове и веднъж на вода преди 15 години. Все пак като цяло начинът ми на живот не е от най-здравословните, като най-вредните ми навици са преяждането и кафето.
Започнах с два дни на плодове и на третия минах на вода. Денс ми е трети ден на вода и се чудя, възможно ли е толкова рано да имам ацедозна криза - вие ми се свят, замяно ми и непрекъснато имам сърцебиене, освен в пълен покой. Освен това днес започна ужасна болка в гръбнака, която ме мъчи във всяка поза, включително легнала. Миналата година, като плодувах пак ме болеше гърбът, но по някое време ми мина, но беше към 15-16 ден, а сега на 3-ти (без да броим двата плодови дни).
По препоръка на Лунното момиче мисля да направя 10 дни на вода, да захраня и после да направя каскадно сухо гладуване. Това е планът ми, но ще се наблюдавам как се чувствам и може да адаптирам нещо в движение.