Извинявам се за забавянето, но тези дни нещо не мога да се спра пред компютъра
Та значи за вегетарианството, още си удържам фронта и нямам намерение да спирам. Особено след посещението ми до една ферма за кози тези дни... като ги видях животинките и като си помислих какво им предстои... няма да коментирам
А за храната, аз съм доста лесна в това отношение. Освен лещата, и други варива се пукам по шевовете да ям всякакви салати, защото ги обоважам
Сега ще ви кажа каква ми беше днешната салата за обяд (приемам критики, ако смятате че нещо е излишно или неподходящо): настъргани моркови, салата Айсберг, рукола, сурови семки слънчоглед и царевица на пара. Всичко това подправено със зехтин, лимон и шарена сол
Понякога към този тип салати добавям и филийка хляб от лимец, ако съм многооо гладна. Но в повечето случаи просто правя по-голяма порция и това ме засища.
И на плодовете налитам много, особено в този сезон на мандарините и портокалите ... акто вече уточнихме портокалите на мен ми вървят с чията
. Лично аз мога да издържа много дълго време на еднообразна храна, стига да ми е вкусна.
Видях, че по-горе и блендери сте обсъдили. Моят майче се води кухненски робот направо и не го знам колко е мощен, но съм мноооого доволна. На Мулинекс е и с него си правя всичко - супички, смутита, пастети и тнт. Само дето още не е почнала да глади и пере тази машина
Ще се радвам ивие да споделите някакви интересно идея за меню сега по постите ?!
PS: Забравих да напиша, че ако много огладнея си правя някакъв чай -билков или зелен, и това ми помага да успокоя положенеито. Има един много хубав зелен чай на Twinings в метални кутийки, но 100гр. е към 8-9лв и си го взимам по-рядко.