Продължавам да си пиша тук, защото бях забравил даже коя година какво съм правил, а и как се прави процедурата за пречистване, затова и ще си пусна линковете тук, много са хубави за мотивация и ползата от пречистването.
https://www.agirsante.fr/nettoyage-du-foie.htmlhttps://www.acam.org/blogpost/1092863/216480/The-Amazing-Liver-Cleanse--a-Powerful-Tool-to-Improve-Your-Health--by-Andreas-MoritzПреди няколко седмици направих едно бързо решено пречистване от днес за утре и пак стана имаше доста материал, но миналия петък на 26 ноември го направих както пише по книгите. Е няма такова чудо, но всичко по реда си. Пих ябъковия сок предимно вечер и преди лягане, нагрявах също всяка вечер и така също пиех на гладно сутрин зехтин с лимонов сок. В деня на пречистването изпих 250 мл зехтин с 250 мл изкуствен лимонов сок, че бил по силен, но в 3н00 АМ имах киселини, но устисках до сутринта някак си. После пих англииска сол, но до обяд почти нищо не излизаше ... и после като тръгна, нямаше спирка, големи зелени и много, вечерта пак излизаха, та дори и на другия ден. Днес е понеделник и още не съм ходил до тоалетна, чакам корнишона (които са чели предните ми пречиствания знаят за какво става дума) та това е добре описано в линка на англииски по-горе, ето един откъс преведен на български:
Резултатите, които можете да очаквате
Ще имате редица движения на червата под формата на диария, състояща се от камъни в жлъчката, смесени първо с остатъци от храна и след това само с вода. Повечето от камъните в жлъчката плуват в тоалетната, защото съдържат големи количества холестерол. Ще видите предимно зелени от всякакви размери и форми, някои са с размер на грахово зърно или по-малки, а други ще са големи до 2-3 сантиметра. Може да излязат стотици камъни наведнъж. Внимавайте и за кафяви и бели. Някои от по-големите кафяви камъни могат да потънат с изпражненията, тъй като са калцифицирани и съдържат токсични вещества и само малки количества холестерол. Всички зелени камъчета са меки като шпакловка, благодарение на ябълковия сок.
Може също да откриете слой от бяла или жълтокафява нагар или „пяна“, плаваща в тоалетната. Пяната се състои от милиони малки бели кристали холестерол с остри ръбове, които лесно могат да спукат малки жлъчни пътища; и от тях е също толкова важно да се отървете.
От линка на френски пък разбираме че човека го е правил 16 пъти и е много доволен, така че натам съм тръгнал и аз.