ЦЕНА
Смятам за уместно да спомена, че за 13 години цената на Тодикамп е почти непроменена, за разлика от всички останали цени, които , както знаем, скочиха средно между 3 и 4 пъти!
за 1 бр. Тодикамп - 45лв.
за 2 бр - по 43лв
за 3 бр - по 40лв
за 5 бр - по 36лв
За по-големи количества - договаряне.
КАКВО КОЛИЧЕСТВО Е НЕОБХОДИМО И КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕКСТРАКТА:
При остри възпалителни състояния – ангина, хрема, мускулни и ставни болки, при травми и др подобни, дори едно шишенце може да е "повече от достатъчно". В такива случаи Тодикамп убедително оправдава името си на "чудо препарат" , с което е известен отдавна. (Случвало се е да пресека хрема само с 2-3 впръсквания в носа, макар, че аз избягвам да се отървавам бързо от хрема, кашлица и др. неразположения, понеже знам колко важни са те за детокса на организма )
За жалост, при хроничните болести ( предполагам всички сме наясно) нещата винаги са по-сложни..Необходими са много повече време и усилия, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК ще се лекуваме. Тодикамп със сигурност ще подпомогне всяко възстановяване, но в каква точно степен , и доколко ще е достатъчен - това зависи от множество обстоятелства и е невъзможно да се предвиди предварително. Сигурно е едно- приемът трябва да бъде по-дълъг поне 4-6 шишенца годишно. „ 20 годишна болест се лекува 2 години. Петгодишна болест ще лекувате една година! ..„ АВИЦЕНА
Ако държите на оптимален ефект, прилагайте го и външно и вътрешно!
В това видео знаменитият вече Генадий Малахов говори за газта и брезовият катран. Нарича ги "първи цигулки" в прочистването на кръвта и противопаразитната програма. ( в 33-та минута)
https://www.youtube.com/watch?v=fmwTJdHNApAПОЛУЧАВАНЕ
С наложен платеж по ЕКОНТ. Получавате го на следващия ден.
Схемите и дозировките изпращам на мейл , но при желание мога и да ги разпечатам .
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Индивидуална непоносимост. ( за 12 г. само два-три пъти докладваха за такава, но най-вероятно е било заради самовнушение. )
СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ: Такива не са известни, ако се прилага според схемите. ( дори и след задълбочени издирвания в Интернет, досега не сме попадали на човек, комуто препаратът е НАВРЕДИЛ.. За 20 години, до компанията-производител също не е достигнал нито един такъв сигнал. Възможни са няколко „газови уригвания” в началото, сънливост, лек дискомфорт в корема, включително и разстройство!, но това не значи, че Т. ви вреди. След няколко дни се свиква, дискомфортът изчезва.
МАЛКО ЗА МЕН: Явявам се представител, но в областта на маркетинга и продажбите съм под всякаква критика
Вече 14-та година информацията за Т. си стои само във форума „Земя Назаем” , нямам блог, нямам сайт, реклами не пускам. В този форум ( като „бате Бино” ) имам над 4000 публикации . В него ( а от 7 г. и във ФБ ) безрезервно и безплатно споделям познания и личен опит за различни натурални препарати и методики за профилактика, диагностика и възстановяване. Холистичната Медицина е моя основна област на интереси вече 30 години.
КОНСУЛТАЦИИТЕ ПРИ МЕН СА ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗПЛАТНИ , дори и ако не закупите Тодикамп или някой от другите продукти , с които работя ( АСД-2 , АСД-3 , АСД- мазь , Стелкор, течен Ветом, Креолин, брезов катран, Флараксин, червена мухоморка ) ! Представлявам Тодикамп, защото съм убеден в неговите достойнства и лично го ползваме цялото семейство, при това – редовно. Притежавам свидетелство за професионална следдипломна квалификация – „СПЕЦИАЛИСТ ПО РЕКРЕОЛОГИЯ” (възстановяване). По образование съм икономист.
--------
Пояснения към схемите за приложение на Тодикамп: Моля за сериозно отношение! Изчитайте текстовете до края, а не само „донякъде”, преди да вдигнете телефона за уточняващи въпроси
Във файловете са дадени схеми за най-често срещаните болести.
( условно казано „болести”, понеже винаги боледува организмът като цяло , а не само отделни негови органи ) . Възможно е вашата диагноза да не е сред тях , но това не е проблем. Лесно ще се ориентирате коя схема да изберете, след като се запознаете с принципа на действие на Тодикамп. За да има лечебен ефект, препаратът трябва да се приема вътрешно ( през устата) и външно - втривания и компреси върху болното място. (или върху проекцията на болният орган върху кожата.)
Вътрешният прием е един и същ при всички патологии. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИТЕ.( там дозировките са по-големи) . Тоест – по един и същ начин ще го пием както при ангина, така и при гастрит.
Външното приложение се различава по това , на кое място по тялото ще правим компрес , втриване или масаж с Тодикамп.
Затова избираме схемата за болестта, която по симптоми е най-близко до нашата.
Пример: Ако имаме вагинална инфекция с течение, избираме схемата „миома + киста на яйчника” . (Като не се плашим, че схемата е за миома, а при нас е нещо по-леко )
Препаратът е един. Той е предназначен както за вътрешен прием, така и за външно приложение .
По дългогодишни вече наблюдения, болшинството хора си харесват или само „външното” или само „вътрешното” приложение, решавайки, че това е достатъчно. Имайте предвид, че разтривките и компресите са важни с това , че препаратът попада директно в кръвотока, без да преминава през храносмилателната система и черния дроб, което в някаква степен отслабва действието му.
СЪВЕТ: За себе си съм установил, че при локални възпалителни процеси , травми и др. , 15-20 минутно енергично масажиране с Тодикамп 2-3 пъти на ден дава потресаващ резултат! Добре е след процедурата обработеният сектор от кожата да се намаже с някакво масло, за да се предотврати изгаряне. Но и да „изгори“, това не е страшно, най-много да се получи само СЪВСЕМ ЛЕКО излющване на най-горния слой на кожата, получава се една тънка бяла ципа. При по-кратки втривания и масажи не се стига до никакво изгаряне, дори върху бебешка кожа! Моите деца са масажирани ( по 10 минути) с Тодикамп при всяко закашляне и простуда, още от 1 годишна възраст! Обработвали сме гърба, гърдите , а понякога и цялото телце. Кожата почервенява , но не изгаря!
Въпросът, който почти всеки задава, е дали Тодикамп се съчетава с други лекарства, добавки или билки.ОТГОВОР: ДА, съчетава се. Не се препоръчва единствено прием по време на химиотерапия и заедно с антибиотици. Всичко друго се разрешава.
По въпроса за маслата също имаше питания: може ли да са други, различни от споменатите в препоръките? Отговор : МОЖЕ. Подберете си масло , което ви е приятно на вкус.
Как се процедира при повече от една болежка?
Пример: Имаме синузит и плексит. В този случай можем да разтриваме както синусите, така и плексита, но вътрешният прием си остава такъв ,все едно имаме само едната болежка и затова – НЕ добавяме допълнителни капки! Максималната дневна доза никога не трябва да надвишава 3 пъти по 30 капки ( ако тежим 60кг) , 3 пъти по 40 капки ( ако тежим 80 кг) и т.н. При компреси на повече от едно място по тялото също трябва да се внимава, пак поради същата причина – препаратът се усвоява и през кожата! Затова ако за синузит се препоръчва компрес всеки ден, но и за плексита - също всеки ден , сега вече стават през ден: първият ден правим компрес на синусите, а следващият - на плексита. „Почивен ден” също е необходим, като най-добре е това да става по самочувствие. Найлонът не се препоръчва, защото допринася за изгарянето на кожата! (И заради него компресът ще трябва да се снема по-рано , което ще отслаби въздействието му) . Може да се случи в началото на приема да възникнат непривични усещания като сънливост, отпуснатост и др., които много скоро отшумяват. Това не бива да плаши. (Аз лично приемам препарата регулярно и в началото също ми беше сънливо и отпуснато, докато в последните години усещането определено е за тонус. При други хора това усещане за бодрост ги съпътства още от самото начало. )