Хомеофобче , ти вече си я овапцала..

( ще извиняваш за усмивката ) Трябвало е да четеш и да се консултираш преди, а не след забърканата "манджа с грозде" . Ясно е , че искаме, но няма кой да ти помогне тук , а и май където и да е.. Материята е ултрасложна и не знам кой би имал познанията.. Сещам се за оригинален подход, който аз бих избрал на твое място

Да ги заплашиш със съд, тези , при които си ходила и да ги накараш да ти дадат наименования и дозировки на препарати, с които после да се консултираш с наистина добри хомеопати ?
За съжаление , 99.5 % от хората изгледват 2 клипчета за "позитивното мислене" и веднага се натрисат на някой лекар, лечител , без да са проучвали нито самият него, нито методиката му, ей така , действат смело и първосигнално.. И после почват да се вайкат - "Моля помагайте, увредиха ме "

Аз защо не ходя при хомеопати? Децата ми също съм забранил да се лекуват с хомеопатия.
Освен това , защо напъхваш ( в предният си пост ) хомеопатията в един кюп с останалите методики, обединяваш ги всички под " нестандартна медицина" , която не била безопасна.. Хомеопатията си е съвсем отделно звено и нейните поражения нямат нищо общо по големина с тези от всякакви други, хиляди алтернативни методики. Тя влиза навътре, в "софтуера" на организма. А там е опасно! И други енергийни практики са опасни , но хомеопатията , регресията и холотропното дишане за мен са на първо място. ( Рейки също ми е съмнително- някаква енергия идва отнякъде, ама откъде..

) Докато останалите методики човъркат по "хардуера", ако мога да се изразя образно. Дори да се прецака нещо, не е толкова страшно, организмът се възстановява..
Малко сурово се изказвам, ще извиняваш. Знам, че не това си очаквала да прочетеш тук

Но преценявам, че така поне помагаме на други. На база моите познания по медицина, натуропатия (и минимални познания по хомеопатия ) , си мисля че уврежданията , за които споменаваш, ( макар че ти нищо конкретно не изброи, въпреки , че те подканих

) с времето ще се оправят от само себе си. Ако им помогнеш и с някаква форма на лечебното гладуване - най-добре

Тази методика за мен е единствената , която оправя организма на всички нива - и физиологично, и енергийно , и ментално..

Позапознай се