purelove „НИЩО ЛИЧНО“…. Първите емоции, които обливат човек след началните изречения прочетени в поста ти не предразполагат „двамата компетентни събеседници“ към приятно и гостоприемно настроение…..
Но все пак затова се наричаме индивиди…. Колкото до мен, ако се налага бих публикувал фотография с днешният вестник в ръка стига да мога да задоволя подозренията относно самоличността ми!
Не съм предполагам, че може един разговор да стигне до тук, но се надявам че след следващото откровение ще разсеем всякакви крими-настроенията във форума. Това е писмото изпратено от мен до Chamy :
„Здравейте, г-жа Чамурлийска,
казвам се д-р Петър Дюлгерски, практикуващ ветеринарен лекар. Познавам Ви от някои семинари, на които съм присъствал. Прочетох статията относно "Опастност от самолечението" където открих доста откровени истини, които споделяте и реших да Ви напиша това писмо. Включих се в един форум, в който обсъжданата тема беше "Хомеопатията и странични ефекти". Един мой пациент ме помоли да се включа и аз доста се поувлякох в писане. Аз се занимавам с метода на Хомеопатията, но в един по-различен вариант, аз я наричам "Материална Хомеопатия" т.е. използвам моно препарати, изследвам тяхното действие върху организма, след което ги използвам в практиката си. Стигнах до този метод на терапия поради голям брой страничните действия, които успях да предизвикам при животните в следствие терапия с хомеопатични лекарства.
Бих искал да Ви помоля да прочетете темата, не държа да се включвате в дискусията, а само да ми кажете вашето мнение относно постовете ми. Предварително се извинявам за това , че съм малко краен в изказванията си, но това е единствено за да мога да ангажирам вниманието на участниците и да ги стресна относно митът за "Безобидната Хомеопатия".
Вие сте първият Хомеопатичен лекар с дългогодишна практика и опит, който споменава за странични действия при терапия с хомеопатични лекарства. Затова реших и първо да се обърна към Вас….
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7089.60от 4 страница са моите постове под името Петървет, за първи път публикувам и описвам методите си на терапия, затова се надявам че ще Ви бъде интересна гледната точка, чрез която практикувам „Хомеопатия“ …..
Благодаря, Ви предварително!
С уважение, Петър“
PEPINA - моите отговорите на въпросите Ви са на страница 5, относно лечението на страничните реакции и ефекта на потискането….
ХЛ не остава като енергия в организма и не действа във времето, чрез присъствието си в телесните течности. Мислете за хомеопатичното лечение, като за мисията на един регулировчик! ХЛ е само импулс, който променя посоката на реактивност на организма спрямо дадена болест, ХЛ прави един вид центровка на организмът след която той може да вземе най-правилното решение за справянето с даден проблем. Ако организмът по-някаква причина е приел погрешна стратегия спрямо дадена болестотворен агент , то Вие чрез ХЛ го препрограмирате да бъде адекватен и точен в действията си, по-този начин мисията на ХЛ е да покаже пътя на един загубил се човек как да стигне до крайната му дестинацията- неговото здраве…..
Всеки който се подлага на Хомеопатично лечение трябва да е информиран, че тя е необходимо да се прилага с рутина и с повишено внимание имайки в предвид, че митът за нейната безопасност е вече минало. Аз смятам, че всякакъв вид потискане психическо, физическо, емоционално, алопатично, хомеопатично......... може да се лекува с промяна, която зависи изцяло от НАС самите.
Приятна вечер