Ето друг пример с дете и на майка лекуваща се 15г с хомеопатия::
Здравейте,
В края на април синът ми имаше много силна суха кашлица и температура. Кашлицата беше толкова зле, че буквално нямаше и минута, в която да не кашля. Респективно едва заспиваше, а когато заспеше започваше да се буди на 2-5-10 минути от кашлицата.
Реших, че мога да му дам капки Хустил
http://apteka.framar.bg/30003099/%D1%85%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8% … -30-%D0%BC%D0%BB- Понеже кашлицата беше наистина много зле реших, че ще му давам през 15 минути по 5 капки (той е на 3 години).
След третия прием от капките детето започна да вдига хипер рязко температура. Тресеше се... не, подскачаше в ръцете ми и плачеше, че му е студено. Никога не е бил в това състояние.
За 10 минути от 38 градуса (или малко по-малко) температурата се повиши до 40, 1, а беше пил Нурофен около час по-рано и той винаги му действа температуропонижаващо.
Никога не е бил с такава температура. Викнахме линейка.
Слава Богу в този момент престана да се тресе и аз започнах да го разсъбличам, за да охладим тялото. За около час и половина температурата му спадна обратно до 38.
Излишно е да казавам, че 4ти прием на капките нямаше. Не мога да съм сигурна, че рязкото повишаване на температурата е в следствие от тях, но не мога и да не си го помисля, ставайки толкова изведнъж и толкова непосредствено след тези капки.
Искам малко пост фактум да разбера дали действително е възможно това да е било реакция от Хустил?
Също и какво е потенция D6? Каква е разликата с CH потенциите? Влияе ли на съзнанието (а не само на физическото тяло) това разреждане?
За последното питам, защото преди да отсъства по болест от детската градина от там получих регулярния рипорт, че детето ми е супер весело, обича другите деца, видимо се чувства добре и щастливо в градината.
След като преболедува и се върна обратно на градина от там ми казаха, че той не е себе си. Че е различен. И малко едно такова не може точно да се определи в какво точно се състои разликата.
Не се усмихва, или като се усмихва/смее е не зашото е весел, а защото е направил някаква магария, малко злодейско едно такова...
На моменти е потиснат, угаснал, безрадостен и видимо не се чувства добре - така ми казаха от градината...
От както беше болен не иска да тръгва сутрин. От първия ден след това, от раз. Тръгването е супер трудно, без да има видима причина за това, а той винаги до този момент е обожавал да ходи на детска. Сутрин тичаше ухилен и доволен към колата, която го взима, за да се качи.
Има някакви моменти на "угасване" и сдухване, и някакво депресирано поведение и извън градината, причината не е в нея конкретно. И когато започне да капризничи или да се дразни, или да се държи лошо, в по-тежките му "пристъпи", тогава мога да видя, че това не е някакво детско инатене, а има нещо, което реално го измъчва отвътре! Има нещо, което го тормози, нещо, което не знам какво е и откъде е дошло и не зная как да му помогна!
Понеже се лекувам с хомеопатия от 15 години вече, лично съм установявала как хомеопатията изобщо, ама изобщо не е безвредна! Имала съм случаи с някакви лекарства, които са ме изпращали на дъното на страшни бездни и усещането никак не е приятно...
Страх ме е да се лекуват деца с хомеопатия, защото ако нещо такова се случи те няма как да ни го опишат. Нито е сигурно, че можем да поправим нещата. Опита ми показва, че лекарство понякога се намира много, много трудно....
Но ето, помислих си, че това като е комбиниран препарат може да се взима на общо основание. Комбинираните препарати обикновено се правят с ниски потенции и би трябвало да действат само на физическо ниво.
Видях тази потенция D6 и въпреки, че нищо не знам за D, не знам какво е различното от CH - не проверих в нета....
Сега се измъчвам, че тези капки да са му докарали това състояние и описах всичко това, за да получа потвърждение или разсейване на тревогата си... Евентуално и предложение за разрешение на проблема...
Благодаря на който имаше търпение да прочете дългия пост!......
:bouquet: