Благодаря ти, Щурче.
От известно време забелязвам, че съм си изградила много здрав режим. Нещо много необичайно за мен. Един ден минава горе-долу по следният начин (моля по-фините дами да не се стряскат от количествата храна - напоследък много съм ги намалила
):
Сутрин ставам в 8:30 - 9 часа, пия чай и/или хапвам някакъв плод.
Обикновенно след това излизам и цял ден съм из улиците, за това си вземам в чантата 100г. ядки. Приготвям си и половин литър плодов сок или нектар и го наливам в една чаша - тип термус.
Към 19 ч. се прибирам и вече съм умряла от глад, за това хапвам някаква малка салата и понякога лъжица мед. По-късно ми е същинската вечеря (знам, знам, че не е хубаво да се яде късно), която е голяма салата + някакви семена или кълнове.
През деня пия поне 2-3 чая и хапвам плодове когато ми се прииска.
Лягам си към 2 и се започва пак от начало.
Напоследък съм намалила спорта. Нямам никакво време да ходя на йога,а в нас не мога да се организирам (иначе ходя 3-4 пъти седмично). Поне по цял ден съм на крак. Живея на 20-25 мин. пеш от центъра и използвам градски транспорт само по изключение.
Това е общо взето. Решила съм да хапвам повечко кълнове, че никак не ги обичам и ги избягвам упорито. Като се замисля последния път ядох преди 2 месеца май