25.05.09г
Преди да издекламирам менюто си искам да отворя една
...средна скоба
(Четох публикацията на Валя,където пише ,че има проблем с щитовидната и много се впечатлих,че търси различен от стандартният начин за лечение-стискам ѝ палци.Аз съвсем умишлено си водя дневника по-подробно,защото ,ако успея сега да се преборя за здравето си-това ми е целта...и честно вярвам ,че се стане...Та като успея,може някой човек,такъв,супер обезверен с проблем-здравословен, случааааайно да попадне тук,да прочете,че някой със здравословен проблем преди него се е преборил,да си повярва,че и той може-щом и друг е успял ,и да се заеме със себе си
)
Сега да кажа днес как беше: имам извървяни към 4 километра,преди това имам пречистване с олио(и старателно си стържа езика всяка сутрин от около 5 години насам).После пих 1 чаша гореща вода с лимон(направо ѝ наредих да изкара всички токсини от тялото ми
),лъжичка пчелен прашец разтворен във вода,към 10- ябълка;за обяд голяма миксирана плодова салата(ябълка,киви,банан,3 лъжици овесени ядки,житни кълнове) + шепа орехи;вечеря:2 ябълки+салата от маруля,зелен лук,1/2 връзка копър,много сусам и ленено семе,и няколко маслини.
Сега отвътре ми идва нещо лично да кажа(все едно си говоря с някой,с когото сме от деца
).Буквално имам чувството,че се преродих с това суровоядство,не знам може само на мен да ми се отразява така,но факт е.Здравословно,мисловно,абе всякак,притеснявам се утре да не се събудя и всичко да си е по старому....до такава степен усещам промяна....2005 беше доста тежка за мен-в личен план....отрази ми се във всички други планове естествено,в здравословен също(със сърцето е от тогава сагата
)....Посел се преборих с другите неща,преборих се за щастието си,за любовта си...остана само здравето.Сега пъзела започна да се подрежда(лека-полека и то се възстановява).Щастлива съм,че станах суровоядец.
И след най-тъмната нощидва ден