Сега имам нещо да споделя: 10.06.09г.
Значи суровоядството ми вървеше много повечр от добре до момента с ПМС,когато хапнах малко бобец
.Това беше....миналата седмица,от тогава насам освен суровоядните си неща 2-3 пъти съм хапвала нещо несуровоядно,не бял хляб,баница или такива тем подобни,разбира се.Сега трябва да отворя една скоба,за да обясня,че при мен яденето често е обвързано с емоционалното ми състояние-груба грешка!-....Та днес бях много ядосана от сутринта още,понеже се разходих напразно до Шумен,бях на изпит,пък,той не се състоя.И като се прибрах във Варна,недоспала,изнервена,горещо ми е,малките фучат из апартамента....и много ми дойде.И освен черешите си изядох едни гъби(ама не по суровоядната рецепта,не ги бях правила за мен),после още повече се ядосах на себе си за гъбите,и изядох и един сладък "боклук"(с извинение,ама това е).Резултата не закъсня "грам" даже-доспа ми се,легнах с малкия,събудих се крива,с лекоглавоболие и сега продължава,с неприятен вкус в устата.Още съм крива,добре поне,че следобяд се напънах и извървях4-5 километра,щото както се предполага-нищо не ми се правеше
.
Извода,който направих:сега много добре направих разлика(не за 1 път,откакто започнах да се храня със сурови неща) между начина,по който се чувствам сега и преди да бях изяла тези неща.И да си призная пак-ядосах се на себе си,че проявих слабост,но после се успокоих,че опита учи ,пък и понякога,човек трябва да направи крачка назад,за да се засили,и да скочи по добре
.....Така,че от утре си продължавам със суровоядство,понеже ми се отразява добре,ако някой ден усетя накакъв недостиг бих включила и някой друг несуровояден продукт,но не ,когато съм ядосана и не като тези днес!
Проблемът при мен е ,че английският не е силната ми страна и следователном и е трудно да черпя информация за суровоядството от чуждестранните сайтове-пък това не е за пренебрегване,хич даже.
Пиша ги тези неща,защото съм си решила,че ще го водя този дневник подробно и ще описвам всички промени,които наблюдавам,а също и изводите,до които стигам.
Ми ......това исках да споделя засега